whatsapp
الو اپلای
ویزای ترکیه

نویسنده :  ولی زاده

بروزرسانی شده در :  21 آذر 1402

تعداد نظرات :  0

انواع ویزای ترکیه به همراه مراحل دریافت

کشور ترکیه بدلیل مزایایی همچون: نزدیکی به ایران، آب و هوای خوب، هزینه مناسب برای مهاجرت، اقامت ارزان‌تر نسبت به سایر کشورهای اروپایی و اقتصاد پایدار، هرساله میزبان مهاجران بسیاری است. در حال حاضر درخواست ویزای ترکیه از طرف ایرانیان افزایش یافته و از طرفی آگاهی کامل نسبت به مدارک، شرایط، هزینه و نحوه اخذ انواع ویزا ترکیه اهمیت زیادی دارد. در ادامه همراه ما باشید تا بیشتر با ویزاهای ترکیه، روش‌های دریافت، مدارک ضروری و هزینه‌های 2023 آن آشنا شوید.

 

انواع ویزای ترکیه

با‌توجه‌ به سهولت دریافت ویزا ترکیه نسبت‌به کشورهای دیگر، تعداد متقاضیان مهاجرت به این کشور نیز بالاست. ویزاهای کشور ترکیه انواع مختلفی دارد و از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به ویزای گردشگری، تحصیلی، کاری، درمانی و سرمایه‌گذاری اشاره کرد. در این بین، ویزای گردشگری، یکی از ساده‌ترین روش‌های دریافت ویزا یا اقامت کوتاه‌مدت در ترکیه هست و حتی می‌توان بصورت الکترونیکی آن را دریافت کرد. در ادامه به توضیح انواع ویزای ترکیه می‌پردازیم:

 

ویزای ترکیه

 

ویزای گردشگری و تجاری ترکیه

ضرورت دریافت ویزا برای متقاضیان سفر به هر دو کشور ایران و ترکیه ‌طبق توافقنامه‌ صورت‌گرفته بین دولت‌ها لغو شده و گردشگران می‌توانند به‌واسطه‌ داشتن گذرنامه‌ معتبر(بیش از ۶ ماه اعتبار) از زمان رسیدن به ترکیه، تا حداکثر ۹۰ روز در خاک کشور بمانند. البته هدف این ویزا تنها گردشگری و توریستی بوده و نمی‌توانید نسبت به تحصیل و کار اقدام کنید یا اقامت طولانی مدت داشته باشید.

اگر خواهان بیش از ۹۰ روز (۱۸۰-۹۰) اقامت هستید، باید درخواست خود را پیش از خروج از ایران به کنسولگری و سفارت ترکیه در ایران ارائه دهید و موافقت دولت را دریافت کنید. به یاد داشته باشید، اثبات قصد جدی برای بازگشت به کشور مبدأ با ارائه‌ دلایل‌ کافی و مشخص، مهم‌ترین شرط دریافت ویزای گردشگری ترکیه است. از این‌رو می‌توانید با مراجعه به آژانس‌های مسافرتی (گرفتن بلیط هواپیما و سفر به ترکیه در قالب تور مسافرتی)، مراجعه‌ آنلاین به وب‌سایت وزارت‌خارجه‌ ترکیه یا مراجعه‌ مستقیم به کنسولگری ترکیه، جهت دریافت ویزای گردشگری اقدام کنید.

 

ویزای ترکیه

 

اگر به‌صورت آنلاین برای دریافت ویزای ترکیه اقدام کردید، پس از پرداخت هزینه‌ ویزا، روند صدور ویزای الکترونیک (E-visa یا Visa On Arrival) آغاز شده و سندی جهت ارائه در فرودگاه و کنترل‌مرزی به شما ایمیل می‌شود که باید پرینت آن را به همراه داشته باشید. گرچه امکان دریافت ویزای الکترونیکی تا 48 ساعت پیش از ورود به ترکیه وجود دارد؛ اما بهتر است برای عدم مواجهه با مشکلات احتمالی از یک ماه قبل از سفر برای دریافت ویزا اقدام کنید.

مدارک مورد‌نیاز جهت دریافت ویزای گردشگری ترکیه عبارتند از:

  • ۲ قطعه عکس پرسنلی(رنگی)
  • گواهی عدم‌سوء‌پیشینه با اعتبار حداقل ۱ ماه
  • فرم پر‌شده‌ درخواست آنلاین ویزا
  • گواهی تمکن‌مالی (حداقل ۵۰ دلار آمریکا به ازای هر روز اقامت در ترکیه)
  • گردش مالی ۶ ماه گذشته‌ حساب بانکی
  • بیمه‌ مسافرتی با پوشش درمانی حداقل ۳۰۰۰۰ یورو در خاک ترکیه
  • مدارک مرتبط با رزرو هتل و بلیط هواپیما
  • مدارک ازدواج(در صورت وجود)
  • رسید پرداختی هزینه‌های ویزا (معادل ۲۰ دلار آمریکا)

شرایط دریافت ویزاهای دیگری همچون: باستان‌شناسی با هدف اکتشاف، دریانوردی، باربری، نماینده‌ تور و ترانزیت (اجازه سفر در محدوده‌ کشور ترکیه) و کلاً ویزای تجاری ترکیه نیز مشابه ویزای گردشگری بوده و در گروه ویزاهای گردشگری طبقه‌بندی خواهد شد.

 

ویزای ترکیه

 

ویزای تحصیلی ترکیه

افرادی که علاقه‌مند به تحصیل یا انجام امور تحقیقاتی و پژوهشی در ترکیه هستند، می‌توانند پس از ثبت‌نام و دریافت پذیرش از دانشگاه در ترکیه برای دریافت ویزای تحصیلی به سفارت ترکیه در ایران مراجعه کرده و درخواست خود را ثبت کنند. ویزای تحصیلی جزو ویزاهای بلند مدت بوده و شخص می‌تواند بیش از 90 روز در خاک ترکیه بماند مدارک مورد‌نیاز جهت دریافت ویزای تحصیلی به شرح زیر هستند:

  • گذرنامه با بیش از ۶ ماه اعتبار
  • بلیط برگشت
  • نامه‌ درخواست ویزا
  • تائیدیه پذیرش دانشجو
  • رسید پرداختی هزینه‌های ویزا
  • گواهی تمکن مالی دانشجو
  • گواهی سلامت از مراکز درمانی

متقاضیان تحصیل در دوره‌های خاصی مانند: دوره‌های زبان انگلیسی یا ترکی، تحصیل در مدرسه، دوره آموزشی متفرقه، تحصیل در جمهوری ترکی قبرس شمالی، کارآموزی  Erasmusو AIESEC و پژوهش و تحقیقات نیز می‌توانند ویزای تحصیلی دریافت کنند. در ادامه شرایط پذیرش انواع مقاطع تحصیلی در ترکیه را مورد بررسی قرار می‌دهیم:

تحصیل در مدارس: دانش‌آموزان گروه سنی ۶ تا ۱۸ سال قادر به تحصیل در مدارس ترکیه هستند؛ البته باید تسلط کافی به زبان ترکی داشته باشند. بطور کلی تحصیل در مدارسی با سیستم آموزشی ترک‌زبان در ترکیه رایگان است.

تحصیل در مقطع کارشناسی: متقاضیان بایستی علاوه‌بر مدرک ۱۲ ساله‌ دیپلم، دارای مدرک زبان انگلیسی هم باشند. همچنین درصورت تسلط به زبان ترکی و کسب نمرات بالا در آزمون ورودی دانشگاه، می‌توانند برای بورسیه‌ تحصیلی درخواست دهند.

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد: جهت تحصیل در مقطع ارشد علاوه بر دریافت پذیرش و ارائه مدرک کارشناسی باید مدرک زبان نیز ارائه دهید. همچنین در صورت کسب موفقیت‌های علمی می‌توانید برای دریافت بورسیه‌ تحصیلی نیز اقدام کنید.

تحصیل در مقطع دکترا: متقاضیان این مقطع نیز باید مدرک کارشناسی ارشد (با معدل بالا) خود را به‌همراه مدرک زبان انگلیسی، پیش‌پروپوزال موضوع تحقیقاتی مقطع دکترا، مقالات  ISIدانشجویی و دیگر پروژه‌های پژوهشی و تحقیقاتی انجام‌شده ارائه دهند. دانشجویان ممتاز در این مقطع با دریافت ویزای ترکیه قادر به دریافت بورسیه‌ تحصیلی خواهند بود.

 

مراحل دریافت ویزای تحصیلی

  1. دریافت پذیرش از یک دانشگاه یا موسسه آموزشی معتبر
  2. دریافت وقت ملاقات از کنسولگری محلی ترکیه جهت ثبت درخواست ویزا
  3. ارائه مدارک مورد نیاز و تکمیل پرونده ویزای تحصیلی
  4. انتظار جهت بررسی پرونده و مشخص کردن وضعیت ویزا
  5. دریافت مجوز اقامت موقت پس از اخذ ویزا و ورود به خاک ترکیه

 

ویزای کاری ترکیه

هر فردی که دارای دعوتنامه‌ شغلی از کارفرمای ترکیه‌ای باشد می‌تواند با اخذ ویزای کار، برای مهاجرت به کشور ترکیه و کار در آن اقدام کنند. از این‌رو لازم است تا رزومه‌ کاری و دیگر اطلاعات مورد‌نیاز خود را برای شرکت یا سازمان مورد‌نظر ارسال کنید تا کارفرما با ارسال آن.‌ها به وزارت کار‌ و امور اجتماعی، تأییدیه را دریافت کند. اگر پس از سپری شدن حداکثر ۳۰ روز موفق به دریافت تأییدیه شدید تا ۱۸۰ روز برای مهاجرت به ترکیه زمان خواهید داشت.

ویزای کاری بلند مدت بوده و پس از ۵ سال کار در این کشور، در ‌صورت تسلط به زبان ترکی و عدم ارتکاب به جرم قادر هستید اقامت موقت خود را به دائم تبدیل و نسبت‌به دریافت گذرنامه‌ ترکیه اقدام کنید.

مدارک مورد‌نیاز برای دریافت ویزای کاری ترکیه عبارتند از:

  • ۲ قطعه عکس رنگی گذرنامه‌ای
  • گذرنامه با بیش از ۶ ماه اعتبار
  • گواهی عدم‌سوء‌پیشینه با اعتبار حداقل ۱ ماه
  • فرم پر‌شده‌ درخواست آنلاین ویزا
  • دعوت‌نامه
  • ترجمه‌ انگلیسی کلیه‌ مدارک تحصیلی به‌همراه ریز‌نمرات
  • مدارک نشان دهنده‌ سوابق کاری

 

انواع ویزای کاری

انواع ویزاهای کاری ترکیه به‌شرح زیر هستند:

-ویزای کاری مستقل: این نوع ویزای ترکیه به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد راه‌اندازی کاری مستقل مانند ثبت شرکت در ترکیه را دارند.

-ویزای کاری با مدت محدود: این نوع ویزای موقتی، ۱ سال اعتبار دارد و شرط دریافت آن، به‌دست‌آوردن اجازه‌کار در ترکیه به‌واسطه‌ یک کارفرمای ترکیه‌ای است. بعد از این مدت، فرد می‌تواند با حفظ شغل، ویزای خود را تا ۲ سال دیگر و سپس با در پیش گرفتن همین رویه، آن را تا زمان رسیدن به اقامت دائم (۵ سال) تمدید کند.

-ویزای کاری با مدت نامحدود: این نوع ویزا مختص افرادی با اجازه‌ اقامت طولانی و سابقه‌ زندگی حداقل ۸ ساله در ترکیه است.

 

مراحل دریافت ویزای کاری در ترکیه

  • پیدا کردن کار و دریافت دعتنامه کاری از کارفرمای معتبر در کشور ترکیه
  • دریافت وقت ملاقات از کنسولگری محلی ترکیه
  • ارائه مدارک مورد نیاز و تکمیل پرونده ویزای کاری ترکیه
  • بررسی پرونده و تعیین وضعیت ویزا
  • دریافت مجوز اقامت موقت پس از اخذ ویزا و ورود به خاک ترکیه

 

ویزای درمانی ترکیه

ویزای درمانی در گروه ویزاهای کوتاه‌مدت قرار دارد و برای افرادی مناسب هست که باید برای مدتی کوتاه جهت انجام یا تکمیل امور درمانی در ترکیه اقامت کنند.  گرچه این نوع ویزا به‌محض ورود فرد بیمار به ترکیه، از فرودگاه نیز قابل‌دریافت بوده، اما توصیه‌ ما بر دریافت آن پیش از ترک ایران و از طریق مراجعه به سفارت ترکیه است. در این ویزا، شخص بیمار می‌تواند با معرفی شخص همراه خود، برای او نیز ویزا درخواست کند.

مدارک لازم جهت دریافت ویزای درمانی به‌شرح زیر هستند:

  • گذرنامه با بیش از ۶ ماه اعتبار
  • مدارک مبتنی‌بر رزرو هتل و بلیط‌های رفت‌و‌برگشت
  • بیمه‌ مسافرتی
  • گواهی تمکن‌مالی
  • نامه‌ پذیرش بیمارستان‌های ترکیه
  • نامه‌ نشاندهنده‌ی پرداخت هزینه‌های بیمارستان

 

ویزای ترکیه: کارآفرینی

متقاضی دریافت اقامت از طریق ویزای کارآفرینی باید قادر به فرآهم‌آوردن فرصت شغلی به‌مدت 3 سال برای 50 تبعه و شهروند ترکیه باشد و طی این مدت، در پرداخت حقوق، بیمه و مالیات سستی نکند. حداقل سرمایه برای کارآفرینی 35000 دلار آمریکا است.هم چنین افراد بایست پس از 1 سال فعالیت در ترکیه و رعایت موارد ذکر‌شده اثبات کنند که عمل آن‌ها با مزایای اقتصادی زیادی برای ملت ترکیه همراه بوده است.

نکته‌ی بسیار مهمی که حتماً باید به آن توجه کرد این است که شغل‌های ایجاد‌شده باید در دسته‌ی شغل‌های با‌کیفیتی قرار گیرند که در آن، کارمندان یا کارگران، متوسط حقوق تعیین‌شده توسط دولت ترکیه را به‌صورت ماهانه از کارفرما دریافت می‌کنند.

 

ویزای ترکیه

 

ویزای کارآفرینی ترکیه

متقاضی دریافت اقامت از طریق ویزای کارآفرینی باید قادر به فرآهم‌آوردن فرصت شغلی به‌مدت ۳ سال برای ۵۰ تبعه و شهروند ترکیه بوده و طی این مدت نسبت به پرداخت حقوق، بیمه و مالیات منظم باشد. حداقل سرمایه برای کارآفرینی ۳۵.۰۰۰ دلار آمریکا است. همچنین افراد بایست پس از ۱ سال فعالیت در ترکیه و رعایت موارد ذکر‌شده اثبات کنند که عمل آن‌ها با مزایای اقتصادی زیادی برای ملت ترکیه همراه بوده است.

نکته‌ بسیار مهمی که حتماً باید به آن توجه کرد این است که شغل‌های ایجاد‌شده باید در دسته‌ شغل‌های با‌کیفیتی قرار گیرند که در آن، کارمندان یا کارگران، متوسط حقوق تعیین‌شده توسط دولت ترکیه را به‌صورت ماهانه از کارفرما دریافت می‌کنند.

کارآفرینان دارای دو گزینه برای شروع فعالیت خود هستند که عبارتند از:

ویزای کار مستقل: داشتن اقامت پیوسته‌ ۵ ساله در ترکیه، انجام کار قانونی در این کشور و پرداخت ۷,۶۱۲.۷۰ لیر به‌عنوان هزینه‌ صدور ویزا از شرایط دریافت این نوع ویزای ترکیه محسوب می‌شود. حتی با این شرایط می‌توان اقامت همراهان را نیز دریافت کرد.

ویزای اقامت سرمایه گذاری: ثبت شرکت تجاری، ایجاد شغل برای اتباع ترک، داشتن اقامت پیوسته‌ ۵ ساله در ترکیه و پرداخت ۲.۲۵۰ یورو (€۱۴۰۰ + €۸۵۰) به‌عنوان هزینه‌ صدور ویزا از شروط اصلی دریافت این ویزا به‌حساب می‌آیند. فرآهم‌آمدن اقامت همراهان به‌وسیله‌ این ویزا نیز امکان‌پذیر خواهد بود.

 

ویزای ترکیه

 

ویزای سرمایه‌گذاری ترکیه

یکی از راه‌هایی که افراد بویژه ایرانیان می‌توانند برای اقامت طولانی‌مدت در ترکیه و گرفتن تابعیت آن اقدام کنند، ویزای سرمایه‌گذاری است؛ اما باید به این نکته توجه داشت که آن‌چه با سرمایه سرو‌کار دارد بی‌تردید با ریسک هم همراه است مگر آنکه سرمایه‌گذاری از طریق قانون با آگاهی کافی و همکاری با متخصصین این زمینه صورت گیرد. در ادامه، انواع روش‌های سرمایه‌گذاری در ترکیه و شرایط آن‌ها جهت دریافت تابعیت ترکیه را توضیح خواهیم داد:

 

سرمایه گذاری از طریق خرید ملک

راحت‌ترین و سریع‌ترین راه‌ کسب شهروندی و تابعیت ترکیه برای خود و خانواده(همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال)، خرید ملکی به ارزش 4۰۰.۰۰۰ دلار در این کشور است. همچنین بر اساس قانون، هر دو طرف قرارداد (خریدار و فروشنده) باید در زمان ثبت قرارداد و انتقال سرمایه‌ مورد‌نظر حضور داشته باشند. راه ارزان‌تر اما طولانی دیگر، ثبت شرکت و داشتن حداقل ۵ سال فعالیت اقتصادی در ترکیه است. معمولاً روند کلی دریافت تابعیت برای سرمایه‌گذاران بین ۳ تا ۶ ماه و گذرنامه‌ ترکیه که جزء ۳۰ گذرنامه‌ برتر دنیا است حداقل ۶۵ تا ۸۰ روز به‌طول می‌انجامد.

گذرنامه‌ ترکیه‌ای دارای اعتباری ۱۰ ساله بوده و قابلیت تمدید به‌صورت مادام‌العمر را دارد. پس از دریافت گذرنامه‌ ترکیه، شما قادر خواهید بود به ۱۴۸ کشور دنیا از جمله کشورهای اتحادیه اروپا و ۲۶ کشور حوزه شنگن بدون نیاز به ویزا سفر کنید. همچنین شرط حضور در ترکیه و خدمت سربازی اجباری برای دارندگان تابعیت از این روش برداشته می‌شود و امکان تحصیلات رایگان و بهره‌مندی از خدمات درمانی رایگان نیز برای همه‌ اعضای خانواده فرآهم خواهد شد.

دو‌تابعیتی بودن از نظر دولت ترکیه بدون‌مانع است، بنابراین امکان حفظ تابعیت فعلی هم وجود دارد. در صورتیکه قصد خرید خانه با مبلغی کمتر را در ترکیه دارید به مبلغی حدود ۶۰.۰۰۰ دلار آمریکا برای انجام آن نیاز است.

 

ویزای ترکیه

 

سرمایه گذاری از طریق سپرد‌ه‌ی بانکی

برای کسب اقامت ترکیه از طریق سپرده‌ی بانکی باید حداقل ۵۰۰.۰۰۰ دلار آمریکا در بانک‌های این کشور به‌مدت ۳ سال سپرده‌گذاری شود و به‌این‌ترتیب، احتیاجی به سرمایه‌گذاری در بخش‌ها و زمینه‌های دیگر وجود ندارد. با این ویزا، شخص درکوتاه‌ترین مدت ممکن (کمتر از ۱۸۰ روز) می‌تواند تابعیت این کشور را دریافت نماید.

 

هزینه دریافت انواع ویزای ترکیه 2023

نوع ویزا هزینه (یورو)
ویزای الکترونیکی 14 الی 71
ویزای لیبل‌دار یک بار ورود ۵۵
ویزای لیبل‌دار دو بار ورود ۱۱۰
ویزای لیبل‌دار چند بار ورود ۱۸۰
مجوز کار موقت یک ساله ۱۱۹
مجوز کار دو ساله ۲۳۸
مجوز کار سه ساله ۳۵۷
مجوز کار دائمی ۱.۱۸۹
مجوز کار مستقل ۱.۱۸۹

 

نکات مهم پیش از دریافت ویزای ترکیه

  • مدارک و اسناد مورد‌نیاز برای کسب ویزای ترکیه بسته‌ به روش مهاجرتی و هدف‌ شما از مهاجرت به ترکیه متفاوت است، گرچه وجود برخی مدارک مانند مدارک هویتی در همه‌ آن‌ها مشترک است.
  • جهت دریافت ویزای ترکیه توصیه می‌شود ۱ الی ۲ ماه قبل از خروج از کشور، درخواست‌های خود را ارسال کنید.
  • برای آگاهی از هزینه‌‌ ثبت نام ویزاهای مختلف، به سایت رسمی دولت یا سفارت ترکیه مراجعه نمایید.
  • بهتر است پیش از مهاجرت به ترکیه بدانید که با‌توجه‌به بالا بودن نرخ بیکاری در این کشور (۱0% بنا‌‌ به آمار رسمی)، احتمال پیدا کردن کار در این کشور کم خواهد بود.
  • سرمایه‌گذاران هم باید همه‌ جوانب امر را با دقت کامل سنجیده و در صورت لزوم از وجود یک مشاور یا وکیل زبده و واقف به خرید ملک در ترکیه و امور سرمایه‌گذاری بهره ببرند.
  • بنابراین توصیه می‌شود پیش از هر اقدامی، موارد ذکر‌شده را مد نظر قرار داده و سپس تصمیم‌گیری نمایید.

 

سخن پایانی

در این مقاله، مهم‌ترین نکات مرتبط با ویزای ترکیه اعم از انواع ویزا ترکیه، مدارک مورد‌نیاز و هزینه‌‌های مربوطه را بررسی نمودیم. فراموش نکنید که مهاجرت، امر ساده‌ای نیست و باید برای آن برنامه‌ریزی صحیحی داشته باشید. در صورت اخذ ویزا ترکیه یا کسب اطلاعات بیشتر در این باره با مشاورین الواپلای تماس بفرمایید.

 

سوالات متداول

در این بخش از مطلب به سوالات احتمالی در خصوص انواع ویزای ترکیه پاسخ داده شده است. در صورت وجود هرگونه سوال دیگر می‌توانید در بخش نظرات آن را ثبت کنید یا با کارشناسان الواپلای در ارتباط باشید. مشاورین ما در کوتاه‌ترین زمان پاسخگوی شما خواهند بود.

 

هزینه دریافت ویزای ترکیه چقدر است؟

هزینه دریافت ویزای ترکیه به نوع ویزای درخواستی بستگی دارد. جهت اطلاع از هزینه‌های دقیق کلیه روش‌های دریافت ویزا می‌توانید به سایت رسمی دولت ترکیه مراجعه کنید.

برای ورود به کشور ترکیه باید ویزا داشته باشیم؟

برای اهداف توریستی/گردشگری یا بطور کلی دریافت اقامت کوتاه‌مدت نیازی به دریافت ویزا نیست؛ اما برای سایر موارد مانند کار، تحصیل، سرمایه‌گذاری و سایر باید نسبت به اخذ ویزای ترکیه اقدام کنید.

چند نوع ویزای ترکیه وجود دارد؟

کشور ترکیه برای اهداف مختلف متقاضیان ویزاهای متنوعی صادر کرده و هر یک از آن‌ها نیز از مدارک و مراحل مخصوص به خود برخوردار است. ویزای کار، ویزای تحصیلی، ویزای توریستی، ویزای درمانی، ویزای سرمایه‌گذاری و ویزای کارآفریتی از جمله ویزاهای قابل دریافت کشور ترکیه به شمار می‌آیند.

ویزای ترکیه چند ماهه است؟

مدت اعتبار انواع ویزا ترکیه با یکدیگر متفاوت هست اما معمولاً ویزاهای کوتاه‌مدت تا 90 روز اعتبار دارند.

امتیاز خود را ثبت کنید


چه قدر این پست برایتان مفید بود؟
4 از 5 با 2 رای

اولین کسی باشید که برای این پست کامنت میگذارید!
تماس با ما
درخواست مشاوره رایگان

ما همراه شما خواهیم بود

برای دریافت مشاوره رایگان، این فرم را تکمیل کنید تا کارشناسان الو اپلای در سریعترین زمان، با شما تماس بگیرند

آدرس: تهران, میدان ونک, خیابان گاندی جنوبی, خیابان بیست و پنجم پلاک ۲۴ طبقه 2
آدرس و لوکیشن دفتر استانبول : DAP Vadi,Z ofis ,S Blok ,No 56 Kağıthane İstanbul
021-88884645 | 021-88850364
۸ الی ۲۱
  • این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .