whatsapp
الو اپلای

ثبت شرکت در ترکیه 2024 ؛ هزینه ها، شرایط و مراحل

جهت کسب اطلاعات درباره نحوه ثبت شرکت در ترکیه و مراحل آن میتوانید ابتداء ویدئو زیر را مشاهده کنید :

IR

قانون سرمایه‌گذاری در کشور ترکیه به سرمایه‌گذاران بین‌المللی اجازه می‌دهد تا از حقوق و تعهدات مشابهی نسبت به سرمایه‌گذاران داخلی برخوردار شوند. شرایط راه‌اندازی کسب و کار و انتقال سهام، مطابق همان شرایطی است که برای سرمایه گذاران داخلی در نظر گرفته شده و می‌توانند هر نوع از شرکتی که در قانون تجارت ترکیه (TCC) تعیین شده به ثبت برسانند و کسب و کار خود را راه‌اندازی کنند. از مزیت ثبت شرکت در ترکیه می‌توان هزینه‌های پایین ثبت، نرخ پایین مالیات، افتتاح حساب بانکی در ترکیه و امکان اخذ اقامت کوتاه مدت و بلند مدت این کشور دانست.

بنابراین تفاوتی ندارد چه نوع کسب و کاری می‌خواهید داشته باشید، شما به عنوان تبعه یک کشور دیگر در ترکیه برای انجام فعالیت اقتصادی و تجاری باید شرکت خود را به صورت قانونی ثبت کنید. با توجه به نوع فعالیت، مجوزها  و مراحل، هزینه ثبت شرکت در ترکیه می‌تواند بسیار متغیر باشد. از این رو الواپلای در این مقاله در مورد جزئیات و روندهای ثبت شرکت در ترکیه بیشتر صحبت خواهد کرد. با ما همراه باشید.

 

⏱ مدت زمان لازم برای ثبت شرکت 4 روز
🎯 ثبت شرکت نیاز به اقامت؟ خیر
🎁 اقامت با ثبت شرکت؟ بله
💎 مراحل ثبت شرکت در ترکیه 19 مرحله

 

تأسیس برخی شرکت ها منوط به اخذ مجوز از وزارتخانه ها می باشد.. برخی از اینها شامل موارد ذیل می باشند:

بانک‌ها، شرکت‌های لیزینگ مالی، شرکت‌های فاکتورینگ، شرکت‌های مالی مصرف‌کننده و خدمات کارت، شرکت‌های مدیریت دارایی، شرکت‌های بیمه، هلدینگ‌های تاسیس شده به عنوان شرکت‌های سهامی، شرکت‌های فعال در کیوسک‌های ارزی، شرکت‌های فعال در تجارت عمومی، شرکت‌های انبارداری دارای مجوز محصولات کشاورزی، کالا، صرافی ها، شرکت های حسابرسی مستقل، شرکت های نظارتی، شرکت های مدیریت مناطق توسعه فناوری، شرکت های مشمول قانون بازار سرمایه و شرکت های موسس و بهره بردار مناطق آزاد و … .

ثبت شرکت و یا ثبت برند در ترکیه با ایران کاملا متفاوت می باشد یعنی در واقع شما دارای مسئولیت های قانونی بیشتری در ترکیه هستید به خصوص در زمانی که بخواهید نسبت به انحلال شرکت تاسیس شده اقدام نماید به راحتی این امر ممکن نمی باشد و دارای مراحل قانونی پیچیده تری می باشد.

 

 

 

ثبت شرکت در ترکیه

اطلاع داشتن از قوانین تجارت ترکیه و قانون سرمایه گذاران خارجی برای فردی که به دنبال تاسیس شرکت می باشد ضروری است. در کنار مزایای ثبت شرکت در کشور ترکیه لازم است تا تا شما با معایب آن نیز آشنا باشید.

در برخی موارد و تحت شرایطی خاص به دنبال باز کردن یک شرکت در این کشور می توانید نسبت به درخواست اقامت خود و خانواده تان هم زمان با خود اقدام نمایید. قرار داشتن ترکیه در بین کشورهایی که اقتصاد پویا و رو به رشد دارند این کشور را به مکانی برای سرمایه گذاری سرمایه گذاران خارجی تبدیل کرده است.

ثبت شرکت در ترکیه

به طوری که بر اساس آمار اقتصاد ترکیه در بین ۲۰ اقتصاد برتر دنیا قرار دارد. اگر به دنبال مهاجرت به ترکیه هستید باید بدانید که جای امنی را از نظر سرمایه گذاری انتخاب کرده اید.  حمایت دولت ترکیه از سرمایه گذاران خارجی و اعطاء کردن تسهیلات مناسب و در بسیاری از زمینه ها کاهش دادن مالیات سرمایه گذاران خارجی می تواند زمینه ی مناسبی را برای سرمایه گذاری اتباع خارجی در ترکیه فراهم نماید.

 

انواع شرکت در ترکیه


شرکت آنومیم نوعی شرکت است که سرمایه آن ثابت و به سهام تقسیم می شود و هر عضو از سهامداران در این شرکت نسبت به درصد سهام  سرمایه ای که تعهد کرده اند در ارتباط با تعهدات و یا بدهی های شرکت مسئول می باشند. شرکای شرکت سهامی از نظر بدهی های عمومی (مانند بدهی مالیاتی، بدهی حق بیمه تامین اجتماعی) به جز سرمایه ای که متعهد شده اند در شرکت بگذارند، هیچ مسئولیتی ندارند. مسئولیت ناشی از بدهی های عمومی غیر قابل وصول از دارایی های شرکت به عهده اعضای هیئت مدیره است. در صورتی که بدهی عمومی به دلیل بدهی های عمومی شرکت از دارایی شرکت قابل وصول نباشد، اعضای هیئت مدیره نیز نسبت به دارایی های شخصی خود مسئولیت نامحدود و انفرادی دارند. شرکت های سهامی را می توان به گونه ای تشکیل داد که هر نوع تجارتی را انجام دهند که در اساسنامه آنها توسط قانون منع نشده است. امکان تاسیس شرکت سهامی با شریک اضافی وجود دارد. این شریک می تواند شخص حقیقی یا حقوقی باشد. شرکت سهامی باید دارای دو ارگان مجاز و تعیین شده باشد. 1- مجمع عمومی: قاعدتاً این مرجع منحصراً مجاز است که تصمیمات مهمی در مورد شرکت اتخاذ کند (مثلاً تغییر اساسنامه، انتخاب هیئت مدیره، انتخاب بازرس، انحلال شرکت و غیره) که در آن همه سهامداران به عنوان یک قاعده نمایندگی دارند. 2- هیئت مدیره: اساساً مرجع مدیریت و نمایندگی شرکت است. این امکان وجود دارد که هیئت مدیره فقط از یک عضو تشکیل شود. هیچ الزامی وجود ندارد که اعضای هیئت مدیره شهروند ترکیه یا مقیم ترکیه باشند.

 

فرآیند تاسیس شرکت آنومیم

شرایط تاسیس شرکت آنومیم یا سهامی برای سرمایه گذاران خارجی در ترکیه مانند سرمایه گذاران داخلی است.

حداقل سرمایه: شرکت های آنومیم باید با حداقل سرمایه 50000 لیر تأسیس شوند، مگر این که در قوانین خاص خلاف آن مقرر شده باشد. ضمناً حداقل 25 درصد از سهام تعهد شده نقدی در شرکتهای سهامی قبل از ثبت شرکت باید به حساب بانکی افتتاح شده به نام شرکت واریز شود.

تعداد شرکا: شرکت های سهامی باید حداقل یک شریک داشته باشند. هیچ محدودیتی از نظر تعداد شرکا وجود ندارد. اما اگر تعداد شرکا در شرکت های سهامی بیش از 250 نفر باشد، شرکت مشمول قانون بازار سرمایه می شود.

 

فرآیند درخواست آنلاین و معاملات دفتر ثبت تجارت (طی 11 مرحله)

رویه های تاسیس شرکت توسط کاربران سیستم Merkezî Sicil Sistemi Uygulaması (MERSİS) که یک سیستم آنلاین است، آغاز می شود. پس از درخواستی که از طریق MERSIS انجام می شود، باید یک قرار آنلاین از اداره ثبت تجارت گرفته شود و در زمانی که تعیین می شود. موسسان یا قائم مقام موسس باید در جلسه حضور داشته باشند. در این مرحله آدرس محل سکونت شرکاء و مدیران (داخلی یا خارج از کشور)، آدرس پست الکترونیکی، شماره تلفن، نام مادر، نام پدر و عکس پاسپورت شرکاء باید تهیه شود. همه مدیران شرکت باید درخواست را امضاء کنند تا برای اداره ثبت تجارت آماده شود. در صورت امضای وکیل، اصل یا رونوشت مصدق وکالتنامه باید ضمیمه دادخواست شود. اداره مالیاتی که شرکت به آن وابسته خواهد بود در این مرحله مشخص می شود. قرارداد اصلی شرکت در این مرحله آماده می شود. در دادخواست تأسیس؛ عنوان، سرمایه، تاریخ افتتاح و کدهای عملیاتی شرکت در این تاریخ باید به طور واضح همراه با کد NACE  ذکر شود. عنوان شرکت مشمول کنترل انطباق در سیستم مرسیس می باشد.

 

نکته 1: از آنجایی که در مراحل ثبت نام از آدرس مرکزی شرکت استفاده خواهد شد، نباید فراموش کرد که قرارداد اجاره یا سند مالکیت برای محل کار الزامی است.

نکته 2: 0.04 درصد سرمایه شرکت تعیین شده باید به عنوان «سهم مرجع رقابت» به حساب بانکی این موسسه واریز شود. برای این تراکنش نیازی به مراجعه به بانک نیست.

 

01. اطلاعات تکمیلی مهم برای خارجی ها

1. گذرنامه

برای شرکای اشخاص حقیقی خارجی باید کپی پاسپورت ترجمه شده و محضری تهیه شود.

 

2. شماره مالیاتی

در صورت وجود شریک خارجی، شریک یا شرکای مذکور باید با مراجعه به اداره ثبت تجارت، شماره مالیاتی را از اداره مالیات اخذ و در مرسیس ثبت نام کنند.

 

3. اجازه اقامت

اگر شریک خارجی در ترکیه اقامت دارد، باید اجازه اقامت محضری تهیه شود.

 

4. فرم اطلاع رسانی سازمان

یک فرم اطلاعیه تاسیس باید به فایل پیوست شود.

 

02. واریز 1/4 سرمایه به حساب بانکی

حداقل مبلغ بهای سهام شرکاء که در قانون یا اساسنامه تعیین شده است باید به حساب بانکی شرکت جهت افتتاح واریز شود. نامه ی بانکی حاوی نام، نام خانوادگی و عناوین شرکای شرکت واریز کننده و همچنین مبالغ واریز شده توسط هر یک از شرکاء و کل مبلغ واریز شده برای ارسال به موسسه تنظیم شود. هنوز یک حساب بانکی موقت برای این تراکنش افتتاح نشده است. در صورتی که تمام یا قسمتی از سرمایه شرکت نقداً تعهد شده باشد، حداقل یک چهارم سهام تعهد شده نقداً باید قبل از ثبت و مابقی ظرف بیست و چهار ماه پس از ثبت شرکت پرداخت شود .

 

03. مجوزهای لازم برای تاسیس شرکت آنومیم ( با مجوز)

برای شرکتهای سهامی که تأسیس آنها منوط به مجوز وزارتخانه یا سایر مؤسسات رسمی است، مجوز نامه تنظیم شود. (به عنوان مثال بانک ها و شرکت های بیمه)

 

04. بیانیه پذیرش وظیفه، در صورت لزوم

در صورتی که اعضای هیأت مدیره غیر سهامدار شرکت سهامی باشند، باید اظهارات کتبی این اعضا مبنی بر قبول تکلیف اخذ شود.

 

05. انتصاب مدیر

در صورت وجود مدیر غیر از شرکاء باید سند قبولی واگذاری تنظیم شود. در صورتی که شخص حقوقی به عنوان مدیر انتخاب شود، نام، نشانی، تابعیت  شماره کیملیک شخص حقیقی توسط شخص حقوقی و به نمایندگی از شخص حقوقی تعیین می شود. کپی محضری از تصمیم مرجع مجاز به همراه شماره شناسایی (شماره مالیاتی اتباع خارجی) الزامی است. اگر شخص حقوقی یک تبعه خارجی باشد، این تصمیم باید توسط کنسولگری ترکیه در کشوری که شرکت در آن واقع است یا مطابق با قوانین موافقتنامه حذف تعهد تأیید اسناد رسمی خارجی تأیید شود. ضمناً تهیه ترجمه های ترکی محضری آنها الزامی است. در صورتی که شخص حقیقی تعیین شده توسط شخص حقوقی، تبعه خارجی و مقیم ترکیه باشد، داشتن مجوز اقامت و کپی محضری گذرنامه با ترجمه ترکی الزامی است.

 

06. اعضای هیئت مدیره اشخاص حقوقی

در صورت انتخاب شخص حقوقی به عضویت هیئت مدیره در شرکت آنومیم نام، نام خانوادگی، نشانی، تابعیت و شماره کیملیک. رونوشت محضری از تصمیم مرجع مجاز عضو هیأت مدیره شخص حقوقی به نحوی که شماره شناسایی (شماره مالیات اتباع خارجی یا شماره شناسایی برای اتباع خارجی) قابل رویت باشد تهیه شود. در صورتی که عضو هیأت مدیره شخص حقوقی خارجی باشد باید مدارکی حاوی سوابق جاری ثبتی شخص حقوقی تنظیم شود. به عبارت دیگر مدارکی دال بر فعال بودن شرکت خارجی مورد نیاز است. مهم این است که این اسناد مطابق با مفاد کنسولگری ترکیه در کشوری که شرکت مشمول آن است یا موافقتنامه حذف الزامات تایید اسناد رسمی خارجی تایید شده باشد و ترجمه ترکی محضری آنها نیز تایید شده باشد. ساخته شده است. در صورت وجود شریک شخص حقوقی خارجی یا شخص حقوقی مجاز، شماره مالیات در اساسنامه قید شود. اگر شخص حقوقی عضو هیئت مدیره شرکت های سهامی یک تبعه خارجی باشد، تصمیم گیری باید به تایید کنسولگری ترکیه در کشور محل فعالیت شرکت یا مطابق با مفاد این قانون برسد. موافقتنامه لغو الزام برای تصدیق اسناد رسمی خارجی و ترجمه ترکی محضری آنها باید آماده شود. ضمناً در صورتی که شخص حقیقی خارجی از طرف شخص حقوقی مشخص شده باشد و این شخص حقیقی خارجی نیز در ترکیه اقامت داشته باشد، باید مجوز اقامت و کپی محضری گذرنامه با ترجمه ترکی به پرونده پیوست شود.

تبصره: در اساسنامه شرکت، نام و نام خانوادگی کلیه شرکاء، اعضای هیأت مدیره و مدیران و همچنین محل سکونت، تابعیت و شماره شناسایی (شماره مالیات اتباع خارجی یا شماره شناسایی خارجی) باید درج شود.

 

07. تنظیم بخشنامه امضا و قرارداد حسابدار رسمی

پس از ثبت اساسنامه شرکت سهامی در اداره ثبت تجارت، بخشنامه امضاء از سردفتر و وکالتنامه ذیحساب رسمی تحت عنوان شرکت صادر شود.

 

08. تایید دفاتر کل

تایید دفاتر قانونی مورد استفاده شرکت سهامی و سایر معاملات دفتر کل الکترونیکی در این مرحله انجام شود.

 

09. امور مربوط به اداره ورگی( مالیات)

ثبت شرکت و یا ثبت برند برای شروع فعالیت تجاری و صدور فاکتور برای یک شرکت در ترکیه کافی نیست. در این مرحله لازم است در اداره مالیاتی که دفتر مرکزی شرکت سهامی وابسته به آن است امور مربوط به افتتاحیه انجام شود. تشریفات ثبت اداره مالیات توسط حسابدار مستقل و مشاوران مالی با وکالتنامه و قرارداد کاری اخذ شده از موسسین انجام می شود. پس از طی مراحل درخواست، اداره مالیات یک مامور اداره مالیات حضور و غیاب را به آدرس محل کار می فرستد و بدون اطلاع قبلی گزارش حضور و غیاب را تنظیم می کند. برای موفقیت آمیز بودن این آزمون در صورت استفاده از دفتر مجازی، کافی بودن امکانات دفتر مجازی (مانند آدرس واقعی، تلفن، دبیرخانه) برای انجام کار و یا چیدمان محیط کار (جدول) ، صندلی، کامپیوتر، اتصال شبکه و غیره) در صورت استفاده از دفتر فیزیکی واقعی پیشنهاد می شود.

 

10. انجام امور مذبوط به بیمه تامین اجتماعی

بر اساس قانون تامین اجتماعی و بیمه سلامت عمومی شماره 5510، در صورت بکارگیری پرسنل در محل کار (شرکت) متعلق به شرکت آنومیم، باید حداکثر در تاریخ مذکور باید امور مربوط به بیمه تامین اجتماعی در شرکت شروع شود. بیمه شده شاغل است با قانون شماره 7099 اصلاح برخی از قوانین بهبود محیط سرمایه گذاری که در روزنامه رسمی مورخ 1397/10/03 و به شماره 30356 منتشر شده است.

 

11. مجوز افتتاح و کار مشاغل شهرداری

جواز کسب با مراجعه به شهرداری که محل کار به آن وابسته است اخذ می شود. مجوزهای کسب و کار و کار؛ به آنها موسسات بهداشتی، موسسات غیربهداشتی، مکان های استراحت عمومی و تفریحی می گویند. پس از تهیه مدارک لازم، تقاضای پروانه کسب و کار به صورت حضوری و یا توسط افراد مجاز به امضاء به اداره پروانه و بازرسی شهرداری ها ارائه می شود. با توجه به حوزه فعالیت شرکت، توسط اداره مجوز و بازرسی؛ ریاست آتش نشانی (از نظر آتش سوزی، انفجار و …)، ریاست پلیس منطقه (از لحاظ امنیت عمومی و نظم عمومی)، ریاست توسعه و شهرسازی شهرداری (از نظر منطقه بندی)، ریاست پلیس شهرداری (از لحاظ محیطی). و سر و صدا)، اداره شعبه بندر دریایی (از نظر امنیت عمومی و نظم عمومی) نامه ای به شهرداری جهت اخذ نظر انطباق، به اداره بندر (از نظر نظر اداره بندر) نوشته می شود. و در صورت لزوم به سایر مؤسسات و سازمان های دولتی-خصوصی.


شرکت با مسئولیت محدود نوعی شرکت است که با نام تجاری توسط یک یا چند شخص حقیقی یا حقوقی تأسیس می شود. شرکا مسئولیتی در قبال بدهی های شرکت ندارند، فقط موظف به پرداخت سهام اصلی سرمایه ای که تعهد کرده اند و پرداخت اضافی و تعهدات عملکرد جانبی مندرج در قرارداد شرکت را دارند. در سال 1377 با قانون شماره 4369 بر مسئولیت شرکای شرکت محدود افزوده شد. شرکای شرکت با مسئولیت محدود طبق قانون مربوطه به نسبت سهام سرمایه خود مستقیماً مسئول بدهی های عمومی (مانند بدهی مالیاتی، بدهی حق بیمه تامین اجتماعی) هستند. شرکت های محدود را می توان با یک شریک تاسیس کرد.

تعداد شرکاء نباید از 50 نفر تجاوز کند. شرکت های محدود را نمی توان به عموم عرضه کرد. شرکت با مسئولیت محدود باید دارای دو نهاد مجاز و مجاز باشد. 1- مجمع عمومی: قاعدتاً کلیه سهامداران دارای نمایندگی می باشند و این مرجع منحصراً مجاز به اتخاذ تصمیمات مهم در مورد شرکت است (مثلاً اصلاح اساسنامه شرکت، انتصاب مدیران، انتخاب بازرس، انحلال شرکت). شرکت و غیره). 2- هیئت مدیره: ارگانی است که عمدتاً مسئولیت مدیریت و نمایندگی شرکت را بر عهده دارد. امکان مدیریت شرکت با یک مدیر واحد وجود دارد. حداقل یکی از مدیران باید شریک شرکت باشد. هیچ الزامی وجود ندارد که مدیران شهروند ترکیه یا مقیم ترکیه باشند.

فرآیند تاسیس شرکت با مسئولیت محدود

شرایط تاسیس شرکت با مسئولیت محدود برای سرمایه گذاران خارجی در ترکیه مانند سرمایه گذاران داخلی است. این سهامداران می توانند از اشخاص حقیقی و یا حقوقی تشکیل گردند. و به طور کامل از اتباع خارجی و یا شهروندان ترکیه باشند. البته لازم به ذکر است فردی را که سهامداران به عنوان مدیر شرکت انتخاب می نمایند می تواند هم از سهامداران باشد و یا فردی دیگر غیر از سهامداران.

حداقل سرمایه: شرکت های محدود را می توان با حداقل سرمایه 10000 لیر تأسیس کرد. سرمایه ای که شرکا باید بگذارند باید مضرب 25 لیر با توجه به نسبت سهام آنها تعیین شود.

تعداد شرکاء: شرکت های با مسئولیت محدود باید حداقل یک شریک داشته باشند.

سهامداران شرکت با مسئولیت محدود (لیمیتد )

مسولیت سهامداران در شرکت با مسئولیت محدود (لیمیتد ( LS) با توجه به میزان سرمایه ای که اعلام کرده اند مشخص می گردد. بنابراین این موضوع بدین معنا می باشد که میزان مسئولیت ها در این نوع از شرکت ها به صورت مساوی و برابر در نظر گرفته نمی شود و میزان مسولیت در بدهی ها و یا حتی مالیاتی که باید پرداخت کنند بر اساس میزان سهام آن ها در شرکت مشخص می گردد. البته هر گونه نقل و انتقالی لازم است که در دفتر اسناد رسمی ثبت گردد و هم چنین به تصویب ۳/۴ اعضاء و سهامداران رسیده باشد. سرمایه سهمی در شرکت های با مسئولیت محدود اگر جزء اتباع خارجی می باشید که می خواهید اقدام به ثبت شرکت نمایید دارایی های زیر می تواند به عنوان سرمایه شما برای سرمایه گذاری اعلام گردد:

  1. تجهیزات و ماشین آلات
  2. ابزار و کالاهای غیر نقدی با ارزش مالی
  3. دارایی های غیر مالی به مانند حق اختراع؛ برند و .
  4. حقوق بهره بردری از منابع طبیعی
  5. سود حاصله از وام های خارجی و یا بهره وام های بانکی
  6. سهام شرکت ها

 

فرآیند درخواست آنلاین و معاملات دفتر ثبت تجارت (طی 7 مرحله)

رویه های تاسیس شرکت توسط کاربران سیستم Merkezî Sicil Sistemi Uygulaması (MERSİS)  که یک سیستم آنلاین است، آغاز می شود. پس از درخواستی که از طریق MERSIS انجام می شود، باید یک قرار آنلاین از اداره ثبت تجارت گرفته شود و در زمان تعیین وقت در اداره حضور داشته باشد. موسسان یا قائم مقام موسس باید در جلسه حضور داشته باشند. در این مرحله آدرس محل سکونت شرکاء و مدیران (داخلی یا خارج از کشور)، آدرس پست الکترونیکی، شماره تلفن، نام مادر، نام پدر و عکس پاسپورت شرکا باید تهیه شود. همه مدیران شرکت باید طومار را امضا کنند تا برای اداره ثبت تجارت آماده شود. در صورت امضای وکیل، اصل یا رونوشت مصدق وکالتنامه باید ضمیمه دادخواست شود. اداره مالیاتی که شرکت به آن وابسته خواهد بود در این مرحله مشخص می شود. قرارداد اصلی شرکت در این مرحله آماده می شود. در دادخواست تأسیس؛ عنوان، سرمایه، تاریخ افتتاح و کدهای عملیاتی شرکت در این تاریخ باید به طور واضح همراه با کد NACE ذکر شود. عنوان شرکت مشمول کنترل انطباق در سیستم مرسیس می باشد.

 

نکته 1: از آنجایی که در مراحل ثبت نام از آدرس مرکزی شرکت استفاده خواهد شد، نباید فراموش کرد که قرارداد اجاره یا سند مالکیت برای محل کار الزامی است.

نکته 2: 0.04 درصد سرمایه شرکت تعیین شده باید به عنوان «سهم مرجع رقابت» به حساب بانکی این موسسه واریز شود. برای این تراکنش نیازی به مراجعه به بانک نیست.

 

01. اطلاعات تکمیلی مهم برای خارجی ها

 

1. گذرنامه

برای شرکای اشخاص حقیقی خارجی باید کپی پاسپورت ترجمه شده و محضری تهیه شود.

 

2. شماره مالیاتی

در صورت وجود شریک خارجی، شریک یا شرکای مذکور باید با مراجعه به اداره ثبت تجارت، شماره مالیاتی را از اداره مالیات اخذ و در مرسیس ثبت نام کنند.

 

3. اجازه اقامت

اگر شریک خارجی در ترکیه اقامت دارد، باید اجازه اقامت محضری تهیه شود.

 

4. فرم اطلاع رسانی سازمان

یک فرم اطلاعیه تاسیس باید به فایل پیوست شود

 

02:  انتصاب مدیر

در صورت وجود مدیر غیر از شرکاء باید سند قبولی واگذاری تنظیم شود. در صورتی که شخص حقوقی به عنوان مدیر انتخاب شود، نام، نشانی، تابعیت و کد کیملیک شخص حقیقی توسط شخص حقوقی و به نمایندگی از شخص حقوقی تعیین می شود. کپی محضری از تصمیم مرجع مجاز به همراه شماره شناسایی (شماره مالیاتی اتباع خارجی) الزامی است. اگر شخص حقوقی یک تبعه خارجی باشد، این تصمیم باید توسط کنسولگری ترکیه در کشوری که شرکت در آن واقع است یا مطابق با قوانین موافقتنامه حذف تعهد تأیید اسناد رسمی خارجی تأیید شود. ضمناً تهیه ترجمه های ترکی محضری آنها الزامی است. در صورتی که شخص حقیقی تعیین شده توسط شخص حقوقی، تبعه خارجی و مقیم ترکیه باشد، داشتن مجوز اقامت و کپی محضری گذرنامه با ترجمه ترکی الزامی است.

 

نکته: پس از تأسیس شرکت، برای تکمیل عنوان شرکت و سایر فرآیندها، باید وکالتنامه جداگانه ای به وکیلی که تأسیس شرکت را بر عهده می گیرد، داده شود.

 

03: تنظیم گواهی امضاء مدیر عامل و قرارداد حسابدار رسمی

پس از ثبت اساسنامه شرکت با مسئولیت محدود در اداره ثبت تجارت، بخشنامه امضاء سردفتر و وکالتنامه ذیحساب رسمی تحت عنوان شرکت صادر می شود.

 

04: تصدیق دفاتر

تایید دفاتر قانونی مورد استفاده شرکت با مسئولیت محدود و سایر معاملات دفتر کل الکترونیکی در این مرحله انجام شود.

 

05: امور مربوط به اداره ورگی( مالیات)

ثبت شرکت و یا ثبت برند برای شروع فعالیت تجاری و صدور فاکتور برای یک شرکت در ترکیه کافی نیست. در این مرحله لازم است در اداره مالیاتی که دفتر مرکزی شرکت سهامی وابسته به آن است امور مربوط به افتتاحیه انجام شود. تشریفات ثبت اداره مالیات توسط حسابدار مستقل و مشاوران مالی با وکالتنامه و قرارداد کاری اخذ شده از موسسین انجام می شود. پس از طی مراحل درخواست، اداره مالیات یک مامور اداره مالیات حضور و غیاب را به آدرس محل کار می فرستد و بدون اطلاع قبلی گزارش حضور و غیاب را تنظیم می کند. برای موفقیت آمیز بودن این آزمون در صورت استفاده از دفتر مجازی، کافی بودن امکانات دفتر مجازی (مانند آدرس واقعی، تلفن، دبیرخانه) برای انجام کار و یا چیدمان محیط کار (جدول) ، صندلی، کامپیوتر، اتصال شبکه و غیره) در صورت استفاده از دفتر فیزیکی واقعی پیشنهاد می شود.

 

06. انجام امور مذبوط به بیمه تامین اجتماعی

بر اساس قانون تامین اجتماعی و بیمه سلامت عمومی شماره 5510، در صورت بکارگیری پرسنل در محل کار (شرکت) متعلق به شرکت آنومیم، باید حداکثر در تاریخ مذکور باید امور مربوط به بیمه تامین اجتماعی در شرکت شروع شود. بیمه شده شاغل است با قانون شماره 7099 اصلاح برخی از قوانین بهبود محیط سرمایه گذاری که در روزنامه رسمی مورخ 1397/10/03 و به شماره 30356 منتشر شده است.

 

07. مجوز افتتاح و کار مشاغل شهرداری

جواز کسب با مراجعه به شهرداری که محل کار به آن وابسته است اخذ می شود. مجوزهای کسب و کار و کار؛ به آنها موسسات بهداشتی، موسسات غیربهداشتی، مکان های استراحت عمومی و تفریحی می گویند. پس از تهیه مدارک لازم، تقاضای پروانه کسب و کار به صورت حضوری و یا توسط افراد مجاز به امضاء به اداره پروانه و بازرسی شهرداری ها ارائه می شود. با توجه به حوزه فعالیت شرکت، توسط اداره مجوز و بازرسی؛ ریاست آتش نشانی (از نظر آتش سوزی، انفجار و …)، ریاست پلیس منطقه (از لحاظ امنیت عمومی و نظم عمومی)، ریاست توسعه و شهرسازی شهرداری (از نظر منطقه بندی)، ریاست پلیس شهرداری (از لحاظ محیطی). و سر و صدا)، اداره شعبه بندر دریایی (از نظر امنیت عمومی و نظم عمومی) نامه ای به شهرداری جهت اخذ نظر انطباق، به اداره بندر (از نظر نظر اداره بندر) نوشته می شود. و در صورت لزوم به سایر مؤسسات و سازمان های دولتی-خصوصی.

 

عناوین اساسنامه شرکت با مسئولیت محدود یا لیمیتد ( LS)

در اساسنامه شرکت می بایستی موارد زیر به تفصیل ذکر گردد.

  1. نام شرکت
  2. موضوع فعالیت شرکت
  3. مقدار سرمایه شرکت
  4. تعداد سهامداران شرکت
  5. نام سهامداران شرکت
  6. مقدار سرمایه تعهد شده از طرف هر یک از سهامداران
  7. مدت زمان فعالیت شرکت
  8. روش اعلان اطلاعیه های شرکت
  9. مدیر شرکت
  10. بازرس شرکت (در صورتی که تعداد سهامداران بالای ۲۰ نفر باشد)

 

انحلال شرکت با مسئولیت محدود یا لیمیتد ( LS)

اگر در ترکیه اقدام به ثبت شرکت نموده اید ولیکن به هر دلیلی نتوانستید فعالیت نمایید می بایستی بدانید که چگونه می توانید شرکت را منحل نمایید؟ برای این که بتوانید اقدام به انحلال شرکت با مسئولیت محدود (لیمیتد ( LS) نمایید می بایستی به نکات زیر توجه کنید.

  1. تصمیم به انحلال شرکت در مجمع سهامداران
  2. انقضای مدت اعلام شده در اساسنامه
  3. ارایه درخواست انحلال شرکت به دادگاه
  4. تصمیم دادگاه مبتنی بر درخواست سهامدارن

هم چنین باید در نظر داشته باشید در صورتی که موارد زیر در جریان کار برای شما پیش آمد می بایستی درخواست انحلال شرکت را به مراجع مربوطه ارایه نمایید.

  1. از دست دادن ۲/۳ سرمایه اولیه
  2. دلایلی که به عنوان دلیل انحلال در اساسنامه آورده شده است.
  3. ورشکستگی شرکت

انجام امور مربوط به انحلال شرکت می بایستی نزد مراجع قانونی انجام گیرد و مدت زمانی که لازم است مابین ۱۲ الی ۱۸ ماه می تواند متغیر باشد. البته لازم به ذکر است که کلیه ی امور مالیاتی می بایستی در طول دوره تسویه گردد.

ماده 124 قانون تجارت ترکیه، شرکتهای نامحدود و تضامنی با مسئولیت محدود را شرکتهای شخصی می‌نامد. شرکتهای شخصی دارای شخصیت حقوقی بوده و مسئولیت شرکا نامحدود است. این شرکتها معمولاً توسط تعداد کمی از شرکا که برای منافع اقتصادی مشترک گرد هم آمده‌اند تشکیل می‌شوند. انتقال سهام بدون رضایت همه شرکا امکان‌پذیر نیست.

 

شرکت نامحدود

شرکت نامحدود با حداقل دو شریک تاسیس می‌شود. مدیریت شرکت با مشارکت هر یک از شرکا انجام می‌گردد. با قرارداد و قبول اکثریت شرکاء می‌توان موضوع مدیریت را به یک یا تعدادی از شرکا واگذار کرد. شرکای شرکت، مسئولیت درجه دو نامحدود در قبال طلبکاران شرکت دارند. شرکای شرکت باید اشخاص حقیقی باشند و شراکت اشخاص حقوقی امکان‌پذیر نیست. در شرکتهای نامحدود، شرط سرمایه وجود ندارد.

 

شرکت تضامنی با مسئولیت محدود

شرکت تضامنی با مسئولیت محدود عادی، یک شرکت شخصی است اما شرکت تضامنی با مسئولیت محدود که سرمایه آن به سهام تقسیم شده است شرکت سرمایه می‌باشد. شرکت تضامنی با مسئولیت محدود باید دارای حداقل دو نفر باشد که یکی از آنها شریک تضامنی (با مسئولیت نامحدود) و دیگری شریک غیرفعال(با مسئولیت) محدود باشد. شرکای تضامنی با مسئولیت محدود فقط می‌توانند اشخاص حقیقی باشند، در حالی که شرکای غیرفعال می‌توانند اشخاص حقیقی یا حقوقی باشند.

مسئولیت شرکای غیرفعال، محدود به میزان سرمایه یا تعهد وی است. شرکای غیرفعال حق اداره شرکت را ندارند. مسئولیت شریک تضامنی با مسئولیت محدود هم مانند شریک شرکت نامحدود است. طلبکارانی که نتوانند مطالبات خود را از دارایی‌های شرکت تامین کنند می‌توانند به شرکای تضامنی با مسئولیت محدود مراجعه کنند. شرکای تضامنی با مسئولیت محدود، شرکت را اداره می‌کنند.

برای این که بتوانید شرکت سهام خاص تاسیس نمایید نیازمند حداقل ۵ شخص حقیقی و یا حقوقی هستید. هر یک از شرکاء به اندازه ی سهمی که در شرکت دارند نسبت به درآمد و هم چنین بدهکاری های شرکت مسئولیت دارند.

در واقع مقدار سهم ها بایستی در شرکت مشخص باشد و هر یک از شرکاء می توانند به هر اندازه ای که می تواند سهم داشته باشد. اگر اقدام به تأسیس شرکت سهام خاص کرده باشید جلسات عمومی شرکت شما می بایستی با حضور نمایندگان از وزارت تجارت ترکیه برگزار گردد.

 

انواع شرکت های سهامی در ترکیه

  • شرکت سهامی خاص: تعداد افراد سهام دار در شرکت های سهامی خاص در ترکیه کمتر از ۲۵۰ نفر باید باشد.
  • شرکت سهامی عام: تعداد افراد سهام دار در شرکت های سهامی عام در ترکیه می بایستی بیش از ۲۵۰ نفر باشد.

 

شرکت مختلط در ترکیه

شرکت مختلط در ترکیه از یک یا چند نفر شریک تشکیل می شود و هر کدام از شرکاء بر اساس میزان سهم خود نسبت به دیون شرکت مسئولیت دارند. اشخاص حقوقی نمی توانند به عنوان شریک و سهامدار در شرکت مختلط در ترکیه باشند.

 

موسسات مالی(صرافی)

اگر به دنبال تاسیس موسسه مالی هستید می توانید آن را در قالب یک شرکت سهامی تاسیس نمایید. البته لازم به ذکر است که اگر به دنبال تاسیس موسسات مالی در ترکیه باشید می بایستی قبل از هر کاری مجوزهای لازم را از سازمان های زیر ربط در ترکیه اخذ نمایید. که در صورت مراجعه درخواست کنندگان همکاری های لازم صورت خواهد گرفت.

 

شرکت تعاونی

در حالی که یک شرکت تعاونی، سهامی خاص یا شرکت سهامی نیست، یک سازمان تجاری مانند هر نوع شرکت دیگری است. تعاونی‌ها با حداقل هفت شریک تأسیس می‌شوند که برخی از انواع خاص آن محفوظ است. اساساً تعاونی ها مشارکت هایی با شرکای متغیر و سرمایه متغیر هستند که توسط اشخاص حقیقی و حقوقی به منظور تأمین و حفظ منافع و نیازهای اقتصادی خاص خود و یا معیشت شرکا از طریق کمک متقابل، همبستگی و ضمانت با نیروی کار و نیروی کار آنها ایجاد می شود. کمک های پولی

در صورت وجود شرط در اساسنامه، ممکن است تصمیم گرفته شود که شرکا در قبال طلبکاران تعاونی مسئولیت درجه دو نامحدود یا با مسئولیت محدود تا مقدار معینی مازاد بر سهم سرمایه ای که تعهد کرده اند باشند.

 

شرکت دفاتر ارتباطی

شرکت های مقیم خارج از کشور می توانند برای مقاصد مختلف دفتر ارتباطی در ترکیه ایجاد کنند. تفاوت مهم دفاتر ارتباط با سایر شرکت های سرمایه در این است که نمی توانند به فعالیت تجاری بپردازند و نمی توانند فاکتور صادر کنند. با آیین نامه اصلاح آیین نامه اجرایی قانون سرمایه گذاری مستقیم خارجی که در روزنامه رسمی مورخ 1391/03/07 به شماره 28342 به چاپ رسید، رویه های موجود به کلی تغییر و رویه های جدید در خصوص ایجاد و فعالیت دفاتر ارتباطی ایجاد و پذیرفته شد.

دفاتر ارتباط به عنوان شکلی از سازمان که از انجام فعالیت های تجاری منع می شود، تابع قوانین مختلفی هستند. به موازات این قوانین، دفاتر ارتباطی (دفاتر نمایندگی) که مرکز حقوقی و تجاری آنها در خارج از کشور است و خارج از فعالیت تجاری باقی خواهد ماند، مسئولیت انجام ارتباطات، امکان سنجی، انجام فعالیت در زمینه های اجتماعی و فرهنگی، آمادگی برای ادغام و نقل و انتقالات بین شرکت ها، ترفیع و ترفیع، دفاتری هستند که به منظور تبلیغات، تحقیقات بازار و انتقال اطلاعات مربوط به این موضوعات به شرکت مرکزی ایجاد می شوند.

 

چرا در ترکیه سرمایه گذاری و ثبت شرکت کنیم؟

در ترکیه، هم سرمایه گذاران داخلی و هم سرمایه‌گذاران خارجی مشمول حقوق و تعهدات یکسانی هستند. حقوق سرمایه گذاران خارجی توسط قانون سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی به شماره 4875 تنظیم شده است. در واقع دولت با تصویب قانون مربوطه، مورد تشویق و حمایت سرمایه گذاری خارجی قرار گرفت. در کشور ترکیه با سرمایه‌گذاران خارجی به مانند سرمایه‌گذاران داخلی رفتار می‌شود. سلب مالکیت و ملی‌شدن سرمایه‌گذاری‌های مستقیم خارجی را نمی‌توان مصادره یا ملی کرد، مگر اینکه مصلحت عمومی اقتضاء کند و طبق قوانین جاری پرداخت شود.

علاوه بر آن نقل و انتقالات سود خالص، سود سهام، فروش، انحلال و هزینه‌های جبران خسارت ناشی از فعالیت‌ها و معاملات سرمایه‌گذاران خارجی در ترکیه، مبالغی که باید در ازای مجوز، مدیریت و قراردادهای مشابه پرداخت شود، و اصل وام خارجی و پرداخت بهره می‌تواند آزادانه به خارج از کشور منتقل شود. بانک‌ها یا مؤسسات مالی خصوصی تمهیداتی اندیشیده‌اند که روند سرمایه‌گذاری برای اتباع خارجی را در ترکیه راحت نمایند.

در این میان یکی از مهم‌ترین ملزومات سرمایه‌گذاری در ترکیه و راه‌اندازی کسب و کار راه اندازی و ثبت شرکت هست. ثبت شرکت در ترکیه برای تمام افرادی که می‌خواهند کسب و کار جدیدی را به عنوان یک تبعه خارجی راه‌اندازی کنند، امری ضروری است.

 

قوانین ثبت شرکت در ترکیه برای اتباع خارجی

آخرین تغییراتی که در این زمینه به وقوع پیوسته است مربوط به سال ۱۳۸۲ می باشد. که بر اساس آن قوانین بر خلاف روال گذشته، که اتباع خارجی در صورتی می توانستند اقدام به ثبت شرکت نمایند، که حتما یک شریک که شهروند ترکیه بود ، می داشتند این در حالی است که در قوانین جدید اتباع کشورهای خارجی به تنهایی می توانند اقدام به تاسیس شرکت نمایند، بدون این که نیازی به شریک ترکیه ای داشته باشند. این بدین معنی می باشد که یک تابع خارجی می تواند شرکتی را در ترکیه ثبت کند که مالک ۱۰۰٪ آن خودش باشد.

کمپانی هایی که در ترکیه ثبت می گردند بر اساس قوانین این کشور می توانند بر طبق اساس نامه مشخص خود فعالیت نمایند و درآمد داشته باشند. ترکیه کشوری بسیار قانونمند و منظم و دقیق در زمینه امور حقوقی و ثبتی می باشد. به همین دلیل نسبت به اعمال مقرارات حقوقی بسیار سخت گیر بوده و بدون اغماض با افرادی که این قوانین را رعایت نمی کنند برخورد می کند.

 

اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت در ترکیه

برای ثبت شرکت نیازی نیست اقامت بلند مدت ترکیه داشته باشید، یعنی شما می‌توانید در خارج از ترکیه زندگی کنید، ولی در ترکیه شرکتی به نام شما و در حال فعالیت باشد. بعد از طی تمامی مراحل رسمی ثبت شرکت در ترکیه می‌توانید نسبت به اخذ اجازه کار در ترکیه اقدامات لازم را انجام دهید و بدنبال آن برای خود بیمه رد کنید. لازم به ذکر است رد کردن بیمه از این نظر حائز اهمیت هست که می‌توانید بعد از گذشت ۵ سال نسبت به اقامت دائم ترکیه و پس از آن، اخذ شهروندی ترکیه اقدام نمایید.

بر اساس قوانین حال حاضر در ترکیه تنها با ثبت شرکت نمی‌توانید اقامت دریافت کنید. از روز نخست، برای شرکتی که ثبت کردید اجازه کار و اجازه فعالیت گرفته خواهد شد، ولی در صورتی می‌توانید برای خود درخواست اجازه کار کنید که حداقل 6 ماه از اقامت شما در ترکیه گذشته باشد. البته ایرانی‌ها می‌توانند بدون ویزا در سال 2 بار و در هر کدام به مدت 3 ماه در این کشور حضور داشته باشند.

علاوه بر آن متقاضیان ثبت شرکت می‌توانند از داخل ایران و از طریق کنسولگری ترکیه در ایران درخواست چالیشما ایزنی یا اجازه کار خود را ارائه کنند و بعد از صادر شدن اجازه کار یکساله فعالیت‌های خود را در ترکیه ادامه دهند.

 

 

ثبت شرکت در کشور ترکیه چقدر زمان می برد؟

 

ثبت شرکت در کشور ترکیه چقدر زمان می برد؟

شاید این سوال برای شما پیش بیاید برای این که اقدام به تاسیس شرکت در ترکیه نمایید به چقدر زمان احتیاج دارید؟ لازم به ذکر است که شما نیاز به صرف زمان زیادی ندارید در صورتی که با روال و مراحل کار آشنا باشید.

حداکثر مدت زمان برای شرکت هایی با مسئولیت محدود در ترکیه 4 روز کاری می باشد البته در صورتی که بخواهید به صورت حضوری نسبت به ثبت آن اقدام کنید. اما در صورتی که بخواهید به صورت وکالتی و غیر حضوری نسبت به ثبت شرکت اقدام کنید مدت زمان لازم حداقل 10روز برای شرکت با مسئولیت محدود خواهد بود. این درحالی است که گفتن زمان برای شرکت هایی با مسئولیت عام متفاوت می باشد و زمان و مراحل آن بستگی به تصویب وزارت صنعت و تجارت ترکیه دارد.

یعنی در واقع این زمان می تواند از ۵ الی ۳۰ روز متفاوت باشد. البته آن چیزی که می بایستی به آن دقت نظر داشته باشید این است که بدانید برای انجام این کار به کجا مراجعه کنید و چه مدارکی را می بایستی به همراه داشته باشید زیرا که در بسیاری از مواقع آن چیزی که سبب اتلاف وقت و هزینه می گردد آگاه نبودن از سیستم اداری و پروسه ی کاری تأسیس شرکت در کشور ترکیه است

 

مراحل ثبت شرکت در ترکیه | 19 مرحله

    1. ترجمه رسمی به زبان ترکی تمام شرکای شرکت و به تایید رساندن ترجمه ها در اداره ثبت احوال
    2. تنظیم اساس نامه کمپانی بر اساس نوع شرکتی که قصد ثبت آن را در ترکیه دارید.
    3. استخدام حسابدار رسمی در ترکیه ( بر اساس قانون ترکیه استخدام حسابدار رسمی یا همان محاسبجی برای انجام دادن امور مالی و اداری شرکت از الزامات اساسی می باشد. شما بر اساس نوع شرکت می توانید از حسابداران کم تجربه یا با تجربه در ترکیه استفاده نمایید).
    4. پر کردن فرم ها مخصوص تاسیس شرکت
    5. گرفتن کد مالیاتی برای تمامی سهامداران شرکت مورد نظر از اداره مالیات در ترکیه
    6. پر کردن فرم های اتاق بازرگانی
    7. تنظیم فرم های مربوط به اعلام آدرس شرکت در اتاق بازرگانی
    8. دریافت کردن کارت بازرگانی برای شرکت
    9. به ثبت رساندن رسمی امضاء مدیر عامل شرکت در اداره ثبت اسناد
    10. به تایید رساندن اساسنامه شرکت در اداره ثبت اسناد
    11. افتتاح حساب به نام شرکت در یکی از بانک های ترکیه
    12. واریز درصدی از سرمایه که معمولا یک چهارم می باشد به حساب شرکت که از قبل به عنوان حساب رسمی شرکت اعلام شده است.
    13. چاپ مشخصات شرکت در روزنامه های رسمی ترکیه
    14. تنظیم اجاره نامه شرکت
    15. اعلام و چاپ در روزنامه رسمی در کشور ترکیه
    16. چاپ روزنامه رسمی شرکت
    17. تایید آدرس اعلامی شما توسط مامور اداره مالیات و دارایی
    18. تایید دفاتر حسابداری شرکت
    19. آماده کردن کد اقتصادی شرکت

 

مدارک لازم جهت ثبت شرکت در ترکیه

  1. حداقل دو قطعه عکس ۴*۳ رنگی با زمینه روشن
  2. اصل گذرنامه تمام شرکاء ( اعتبار گذرنامه ها نباید از ۶ ماه کمتر باشد)
  3. تعیین مقدار سهام هر یک از شرکاء
  4. مشخص نمودن موضوع فعالیت شرکت
  5. مشخص نمودن آدرس، کد پستی و تلفن شرکت
  6. انتخاب چند نام برای شرکت ( حداقل ۵ نام را مشخص کنید)
  7. تعیین اعضای هیات مدیره و مدیر عامل و مشخص نمودن شخص صاحب حق امضاء
  8. اعطای وکالت برای انجام کارهای ثبت شرکت
  9. حداقل سرمایه اعلامی نباید از ۱۰۰۰۰ ریال برای شروع به کار که حدود یک چهارم مبلغ آن برای یک ماه در حساب شرکت بلوکه خواهد بود.

 

تشریفات اداری تاسیس شرکت در ترکیه

امور اداری تاسیس شرکت در ترکیه ، چنانچه اسناد و مدرک لازم به اداره ثبت بازرگانی مربوطه ارائه گردد در طی یک ساعت می تواند پایان یابد. تاسیس شرکت در ترکیه معاف از پرداخت عوارض است. تاسیس شرکت از سوی اتباع خارجی حقیقی و حقوقی در ترکیه تابع همان قوانین تاسیس شرکت از طرف سرمای گذاران بومی است. ثبت بازرگانی از طرف 238 اداره ثبت بازرگانی که تحت اتاقهای بازرگانی و زیر نظر وزارت بازرگانی فعالیت می کنند انجام می شود. تشریفات تاسیس در محیط الکترونیکی از طریق سیستم ثبت مرکزی ( مرسیس ) (MERSIS) تحقق می یابد.

 

ثبت شرکت در مناطق آزاد تجاری ترکیه

این نوع شرکت ها را می توان شرکت های صنعتی دانست که در شهرک های صنعتی در ترکیه مشغول به فعالیت می باشند. در این شهرک ها سرمایه گذاران خارجی که قصد سرمایه گذاری در ترکیه را دارند می توانند با قیمت بسیار پایین زمین خریداری کنند علاوه بر آن تسهیلات بسیار زیادی را دولت برای آنها قایل می باشد مثلا برای مدت زیادی مشمول معافیت های مالیاتی می شوند و یا بیمه کارکنان را تا مدت مدیدی دولت پرداخت می نماید.

ثبت شرکت در مناطق آزاد تجاری ترکیه

 

البته لازم به ذکر است که این نوع از شرکت برای مواردی به مانند امور تولیدی و صادراتی کاربرد دارد یعنی در واقع خدمات کمپانی باید به تولید کالا بیانجامد و صادرات باشد و این صادرات به اسم کشور ترکیه انجام گیرد. اجاره مکان برای ثبت برند در زمان انجام مراحل این کار لازم است تا شما یک آدرس مشخص شده ای را به عنوان آدرس شرکت و محل کار خود اعلام نمایید.

 

نکاتی که باید به آن ها توجه داشته باشید

در نظر داشته باشید که لازم نیست که شما حتما یک واحد ادارای و یا تجاری را به عنوان مکان شرکت خود در نظر بگیرید بلکه شما می توانید یک میز از یک شرکت را اجاره کنید و یا آدرس محل سکونت خود را به عنوان محل کار خود نیز اعلام نمایید که در ترکیه به اصطلاح به آن هوم آفیس گفته می شود.

لازم به ذکر است که در زمان ثبت شما حتما می بایستی یک چهارم اجاره بهایی که به صورت ماهانه بایستی پرداخت نمایید را به عنوان مالیات به اداره مالیات و دارایی ترکیه پرداخت نمایید. مالیات بر درآمد در ترکیه مالیات بر درآمد در کشور ترکیه معادل ۲۰٪ سود خالص سالیانه شرکت می باشد که پرداخت آن الزامی می باشد.

 

آشنایی با قوانین ثبت شرکت

برای ثبت برند، مطالعه و بررسی قوانین کشور ترکیه، آگاهی از قانون تجارت ترکیه و مطالعه قانون سرمایه گذاری خارجی در ترکیه، در اولویت متقاضیان مهاجرت به ترکیه می باشد. سرمایه گذاری در ترکیه پس از ثبت کمپانی تحت شرایط خاصی موجب اخذ اقامت می شود. اما دارا بودن اقامت ترکیه، فواید و مزایای چندانی برای متقاضی اخذ اقامت دایم و یا تابعیت ترکیه ندارد.

کشور ترکیه، یکی از کشورهای فرستنده مهاجر به اروپاست که در رده دوم کشورها قرار دارد. قرار داشتن ترکیه در بخش اقتصادهای پویا، این کشور را به مقصدی برای سرمایه گذاری مستقیم خارجی مبدل کرده است.

 

ثبت شرکت بازرگانی در ترکیه

از گذشته تا به امروز داد و ستد دچار تغییر و تحولات بسیاری شده است. شرکت های بازرگانی نیز بر اساس قوانین کشورها تفاوت هایی دارند، اما همه آن ها در کلیت و اهداف به یک شکل عمل می کنند. شرکت های بازرگانی یا شرکت های تجاری درواقع شرکت هایی هستند که در حوزه خرید و فروش کالا یا خدمات به منظور کسب سود و درآمد فعالیت می کنند. شرکت های بازرگانی می توانند در قالب یکی از انواع شرکت ها در قانون تجارت فعالیت خود را شروع کنند.

حیطه فعالیت شرکت های بازرگانی از یک منطقه تا سایر کشورها قابل گسترش هست. برای مثال شرکت های بازرگانی بین الملل تجارت خود را میان چند کشور انجام می دهند. صاحبان شرکت های بین المللی ممکن است حتی از چند ملیت مختلف تشکیل شوند. فعالیت این شرکت ها خدمات، کالا، پشتیبانی وسایر حوزه ها را شامل می شود.

لازمه تجارت میان کشورها ثبت شرکت های بازرگانی صادرات و واردات هست. این شرکت ها علاوه بر رعایت قوانین کشور مبدا و مقصد ملزم به رعایت قوانین تجارت بین الملل هستند. در صورت بروز مشکل در این مبادلات سازمان های تجارت جهانی حکم خواهد کرد.

شرکت های بازرگانی در ترکیه با اطلاع و شناخت بازار (میزان تقاضا، توان خریدار، نوع تقاضا و…) می توانند سرمایه خود را به گردش در آورده و با سودی که به دست می آورند به گسترش کسب و کار خود بپردازند. چرا که بازار ترکیه نسبت به ایران توسعه ی بهتری داشته و از لحاظ ارتباط با اروپا و سایر نقاط جهان آینده ی مطلوبتری را پیش روی تاجران ایرانی قرار می دهد.

پیش تر تجار با مسافرت به نقاط مختلف دنیا تجارت می کردند. اما امروزه با استفاده از راه های مختلف ارتباطی شرکت ها قادرند حتی خدمات خود را به مشتریانشان در سایر کشورها عرضه کنند.  شما هم می توانید در کشور ترکیه با کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تکنولوژی های مدرن و یا راه های ارتباطی سودهای بزرگ تری به دست بیاورید. استفاده از تجارب و مشورت با افراد آگاه در این زمینه به شما ایده های باور نکردنی می دهد.

برای شروع به کار و ثبت شرکت بازرگانی لازم است پیش از هر چیز مشخص کنید که چه نوع شرکتی می خواهید به ثبت برسانید. بعد از آن که نوع شرکت و اعضای شرکت را مشخص کردید، باید از طریق سامانه ثبت شرکت ها به صورت اینترنتی اقدام کنید. در این میان شرکت های مشاور وجود دارند  که می توانند مراحل تاسیس شرکت را برای شما آسان کرده و بدون هیچ سختی کار را پیش ببرند.

روند تاسیس شرکت مجموعه ای از پروسه ی اداری است که در این پروسه می توان با یاری مشاوران مالی و حقوقی و همچنین گردآوری اسناد مورد نیاز شخص یا افراد موسس ، یک شرکت تاسیس نمود. فرآیندهای  نحوه تاسیس شرک   با توجه به نوع شرکت تأسیسی متفاوت است. شما باید در ابتدا تعیین نمایید که شرکت بازرگانیتان چند شریک دارد که با مشخص شدن تعداد شرکا نوع شرکت نیز معین می گردد. چرا که بر اساس تعداد شرکا و میزان سهم هریک نوع شرکت بازرگانی شما مشخص می شود.

طبقه بندی شرکت ها با توجه به میزان سرمایه ، شخصیت حقوقی و مسئولیت های شرکا متفاوت است.   ما می توانیم شرکت ها رابر اساس تعداد سهامداران آن  به شرکت های سرمایه ای و انفرادی تقسیم کنیم.

شرکتهای سرمایه ای خود به دو دسته ی محدود و سهامی تقسیم می شوند. برای تاسیس یک شرکت محدود حداقل 10.000 لیره سرمایه لازم است. شرکتهای سرمایه ای نیز با حداقل 5 نفر تاسیس می شوند و داشتن حداقل 50.000 لیره سرمایه ی اولیه برای آنها الزامی است. در شرکتهای مشارکت محدود اگر اساسنامه به نکته ی خاصی اشاره نکرده باشد با قوانین شرکتهای سهامی کار می کند.

شرکتهای شخصی برای فعالیتهای تجاری با گردش مالی کمتر و حداقل میزان سرمایه می توانند آغاز به کار نمایند. انتقال سهام در این گونه شرکت دشوارتر از شرکتهای سرمایه ای است.

 

اگر می خواهید یک شرکت بازرگانی تاسیس نمایید در ابتدا باید حوزه ی فعالیت شما در اتاق بازرگانی مربوطه ثبت شده در اداره ی مالیات پرونده ی مالیاتی خود را باز نمایید. قرارداد اجاره یا خرید محل فعالیت خود را مهیا نمایید و سپس اساسنامه ی شرکت را با کمک یک مشاور مالی تهیه نمایید. در این مرحله می توانید برای تاسیس شرکت به یک مشاور حقوقی وکالت محضری بدهید یا اینکه خودتان پیگیر این پروسه باشید.

پس از دریافت کد مالیاتی باید فعالیتهای مربوط به افتتاح حساب بانکی و واریز حداقل مبلغ سرمایه را انجام دهید. یک چهارم این مبلغ در حساب شما مسدود خواهد شد که پس از اتمام ثبت شرکت بلوک این مبلغ برداشته می شود.

مشاور مالی شما می تواند پس از انجام تعهدات مالی مربوطه درخواست تاسیس را به اتاق بازرگانی و اداره ی مالیات ارائه نماید. سرانجام پس از بررسی آدرس شرکت شما توسط افراد مرتبط و تایید حضور صاحبان شرکت در محل آدرس تاسیس شرکت تجاری شما به پایان رسیده است.

 

ثبت شرکت ساختمانی در ترکیه

یکی از دلایل افزایش شرکت های خارجی در ترکیه مزایای فراوانی است که ترکیه برای تشویق سرمایه گذاران خارجی، در نظر گرفته است. از جمله؛ حمایت دولت از سرمایه گذاران خارجی در حال افزایش است، یکی از راه های دریافت اقامت در ترکیه ثبت شرکت در این کشور است، دریافت مجوز کار و امکان تمدید مجوز کار و اقامت از طریق فعالیت شرکت امکان پذیر است. به همین دلیل تعداد سرمایه گذاران خارجی در این کشور روبه افزایش است. مخصوصا سرمایه گذاران ایرانی برای رهایی از اوضاع بد اقتصادی کشور علاقه مند به سرمایه گذاری در ترکیه شده اند.

ثبت شرکت در ترکیه تابع مقررات قانون تجارت ترکیه به شماره ۶۱۰۲ و قانون تعهدات ترکیه به شماره ۶۰۹۸ بعد از قانون ۴۸۷۵ است. بنابراین شرکتی که توسط فرد خارجی تاسیس می شود باید از این مفاد قانون تبعیت کند. به همین دلیل سرمایه گذارانی که می خواهند در ترکیه شرکت ثبت کنند باید این فرایند را تحت نظر یک وکیل باتجربه انجام دهند.

قبل از هر چیز باید به این نکته توجه داشته باشید که ترکیه جزو کشورهایی است که به قانون و مقررات اهمیت زیادی می دهد، بنابراین قبل انجام هر کاری باید با قوانین مربوط به آن کار آشنا باشید. در ترکیه برای شروع هر کاری حتی ارایشگری، باز کردن سوپرمارکت، بنگاه و یا … باید شرکت ثبت کنید.

تا چند سال اخیر اتباع خارجی برای ثبت شرکت در ترکیه نیاز به یک شریک ترک و یا یک شرکت موجود در ترکیه داشتند، اما با تصویب قانون جدید تجاری، اتباع خارجی با سرمایه مشخص شده می توانند در این کشور به صورت مستقل به ثبت شرکت اقدام کنند.

بر اساس قانون شماره ۴۸۷۵ قانون اساسی ترکیه، اتباع خارجی مجاز به ثبت انواع شرکت در ترکیه هستند. قبل از مراحل رسمی درخواست، باید مقدمات اولیه در مورد ثبت شرکت انجام شود. این‌ مراحل برای ثبت تمامی شرکت های خارجی در ترکیه لازم و ضروری است.

  • نوع شرکت باید مشخص شود
  • قرارداد اصلی بسته به نوع فعالیت آماده شود
  • عنوان شرکت مشخص شود
  • مدیر و یا نماینده شرکت تعیین شود
  • سهام و سرمایه آن تعیین شود
  • آدرس دفتر شرکت مشخص شده باشد‌
  • با بازکردن یک ‌حساب بانکی در شناسه احتمالی مالیات( بسته به نوع شرکت و میزان سرمایه) یک چهارم سرمایه ( ۲۵ درصد) باید به این حساب واریز شود.
  • اسناد شرکت باید در سیستم رجستری مرکزی (mersis ) ثبت شود
  • اسناد ذکر شده در زیر از اداره ثبت اسناد تجاری درخواست شود:
  1. تقاضانامه ثبت اتاق بازرگانی
  2. فرم اطلاع رسانی تاسیس شرکت
  3. اگر شریک خارجی شخص حقیقی باشد، پاسپورت ترجمه و تایید شده توسط اداره ثبت اسناد و همچنین تایید شماره مالیاتی شخص حقیقی
  4. اگر شریک خارجی شخص حقوقی باشد، ترجمه محضری گواهی فعالیت و ترجمه وکالتنامه رسمی و رزومه کاری شخص نماینده که توسط اتاق صنایع و بازرگانی ترکیه تایید و ثبت شده لازم است
  5. بیان نامه ثبت اتاق بازرگانی
  6. درخواست رسمی موسسان شرکت

شرکت های ساختمانی در ترکیه بر اساس قوانین جدید اعمال شده، از مزایای برابر با شرکت های ترکیه ای و حتی در بعضی موارد بیشتر از آنها برخوردارند. بر اساس ماده ۳ قانون تجارت در ترکیه:

  • شرکت های ساختمانی که در ترکیه تاسیس شده اند، می توانند به صورت مستقل و بدون هیچ مشکلی پول و سرمایه بدست آمده از شرکت خود در ترکیه را به خارج از این کشور انتقال دهند
  • شرکت‌های ساختمانی خارجی در ترکیه برای رسیدگی به مشکلات حقوقی خود می توانند به دادگاه های بین المللی نیز مراجعه کنند
  • علاوه بر شهروندان ترکیه، دیگر اتباع خارجی را نیز می توانند در شرکت خود استخدام کنند، و از این طریق به راحتی اقامت کارمندان خارجی را نیز دریافت کنند
  • امکان افزایش شعبه برای شرکت های خارجی نیز ممکن است
  • ترکیه با امضای توافق نامه های بین المللی در سطح تجاری، از حقوق سرمایه گذاران خارجی حمایت می کند
  • با ثبت شرکت در ترکیه شما می توانید اقامت یک سال در این کشور را دریافت کنید همچنین امکان تمدید اقامت امکان پذیر است
  • اگر شرکت به طور متوالی ۵سال فعالیت داشته باشد، شما می توانید اقامت دائم در این کشور را نیز دریافت کنید
  • با دریافت اقامت، شما می توانید به ده ها کشور بدون ویزا سفر کنید
  • تجارت با دنیا و استفاده از مزیت های گمرکی و تجارتی و عقد قراردادهای بین المللی
  • مالیات در این کشور نسبت به کشورهای اروپایی خیلی پایین است

هزینه تاسیس شرکت ساختمانی خصوصی در ترکیه به شرح زیر است. مقادیری که ما بیان می کنیم به صورت تقریبی است، بر اساس فاکتورهایی مانند اجاره محل کار، نوع کار انجام شده و … می تواند متغیر باشد

  • ۱۲۰ لیره هزینه چاپ فاکتور و برگه تحویل
  • ۱۰۰ لیر محضر اسناد رسمی
  • ۵۰ لیر شهریه دفتر مالیات( بسته به مبلغ اجاره متغییر است)
  • اگر از صندوق پول استفاده می کنید ۱۰۰،۰۰خرید و خدمات صندوق
  • ۶۰۰،۰۰ لیر ثبت نام در اتاق بازرگانی
  • ۵۰۰ لیر هزینه مشاور مالی

هزینه پرداخت مالیاتی بر اساس فاکتورهای مخارج و درآمد توسط حسابرس شرکت مشخص می شود. ۱۸ درصد مالیات بر درآمد پرداخت می شود. لازم به ذکر است که برای تمام مبالغی که وارد شرکت می شوند، لزوما نیاز به پرداخت مالیات نیست.

بنابراین هزینه هایی که بعد از افتتاح شرکت وجود دارد به شرح زیر است، ما مبلغ را مشخص نمی کنیم، زیرا مقادیر با توجه به حجم تجارت متفاوت خواهد بود؛

  • مالیات بر ارزش افزوده هر ماه
  • حق بیمه، اگر هر ماه کارمند داشته باشید
  • هر سه ماه یک بار مالیات موقت
  • سالی یک بار هزینه شارژ اتاق کار
  • مالیات شهرداری
  • حقوق ماهانه مشاور مالی شرکت
  • سالی یک بار مالیات بر درآمد.

 

مزایای ثبت شرکت در ترکیه

  1. هزینه های پایین ثبت شرکت
  2. افتتاح حساب بانکی در ترکیه به نام شرکت
  3. امکان انجام معاملات با کشورهای اروپایی
  4. شما به تنهایی می توانید ۱۰۰٪ سهام شرکت را داشته باشید
  5. وجود شریک ترک الزامی نمی باشد.
  6. هزینه استخدام حسابدار بسیار پایین می باشد.
  7. مالیات بر درآمد گرفته می شود و در صورتی که شرکت شما درآمد پایینی داشته باشد به همان نسبت مالیات کمتری را نیز باید پرداخت کنید

 

سوالات متداول ثبت شرکت در ترکیه

هزینه ثبت شرکت در ترکیه چقدر است؟

هزینه ثبت شرکت بستگی به نوع آن دارد، مثلا ثبت شرکت شخصی را می‌توان با 5 هزار لیر نیز انجام داد در حالی که ثبت شرکت با مسولیت محدود از 7 هزار لیر شروع می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر با شمار 021-888884645 تماس بگیرید.

آیا با ثبت شرکت در ترکیه می‌توان اقامت ترکیه را گرفت؟

بله، با ثبت شرکت در ترکیه می‌توان برای مدیر عامل و اعضای هیات مدیره اقامت ترکیه را اخذ کرد.

آیا با ثبت شرکت در ترکیه می‌توان اقدام به تمدید اقامت ترکیه کرد؟

بله با ثبت شرکت در ترکیه می‌توان اقامت ترکیه را تمدید کرد

آیا با ثبت شرکت در ترکیه می‌توان حساب شرکتی در بانک افتتاح کرد؟

بله، با ثبت شرکت می‌توان حساب شخصی و شرکتی در بانک زراعت افتتاح نمایید.

امتیاز خود را ثبت کنید


چه قدر این پست برایتان مفید بود؟
4.1 از 5 با 104 رای

  • امیر جاذبی

    1402-07-29 در 1:23 ب.ظ

    به مشاوره جهت ثبت شرکت در ترکیه نیاز دارم لطفا راهنمایی بفرمایید 09122780118

    • شیوا داداش زاده

      1402-09-07 در 8:05 ب.ظ

      سلام
      با شماره 02188884645 تماس بگیرید راهنماییتون کنند.

  • محمئ

    1402-02-29 در 10:20 ق.ظ

    سلام. چند سوال داشتم.
    1- در صورتی که ثبت شرکت رو انجام بدهیم و اقامت ترکیه رو نداشته باشیم، همچنان مشمول مالیات 20 درصد سود خالص سالیانه در ترکیه میشویم؟
    2-این موضوع صحت داره که اگر ثبت شرکت در ترکیه انجام بدیم و اقامت ترکیه هم نداشته باشیم، میتونیم هر ماه بیمه برای خود رد کنیم و بعد از 5 سال شهروندی ترکیه رو بگیریم؟
    3- در ایران معمولا نمیشه بیمه رو به صورت سالیانه یکجا واریز کرد. میخواستم بدونم که در ترکیه هم اینطور هست؟ و یا میشه یکجا بیمه 1 سال و یا 5 سال رو یکجا واریز کرد؟
    4- هزینه هر ماه و یا هر سال بیمه رد کردن برای شرکت های خصوصی 1 نفره، چقدر میشه در ترکیه؟
    ممنون .

    • شیوا داداش زاده

      1402-03-01 در 1:15 ب.ظ

      سلام
      1. در ترکیه مالیات بر درآمد هست و حتی اگر اقامت هم نداشته باشید باید مالیات پرداخت کنند و 22 درصد هست.
      2. به ازای هر غیر ترک که استخدام می کنید باید 5 نفر استخدام کنید.
      3. خیر نمی شه
      4.بیمه برای ترک و یا غیر ترک

  • اذر مرادی

    1401-06-26 در 5:02 ب.ظ

    سلام وقت به خیر
    من میخوام دوتا شرکت مختلف ثبت کنم یک شرکت ای تی طراحی و تبلیغاتی و دیگری شرکت بازرگانی و اقتصادی ثبت کنم
    به نظر شما کدام یک بهتر هست برای سرمایه گذاری در کشور ترکیه
    و هزینه های ثبت هر کدام از این شرکتها رو میخوام بدونم
    با تشکر از شما
    شماره تماس من 09220061267 میباشد لطفا با من تماس بگیرید و راهنمایی کنید ممنون میشم

    • شیوا داداش زاده

      1401-06-28 در 3:47 ب.ظ

      سلام
      در اسرع وقت با شما تماس می گیرند

  • اکبر 09148084036

    1401-03-22 در 1:20 ق.ظ

    با عرض سلام. جهت ثبت شرکت ساختمانی تقاضای مشاوره تلفنی یا حضوری داشتم ممنون میشم راهنمایی کنین
    با تشکر

    • شیوا داداش زاده

      1401-03-22 در 10:30 ق.ظ

      سلام
      با شماره 02188884645 تماس بگیرید راهنماییتون کنند.

  • شیوا داداش زاده

    1401-03-21 در 10:46 ب.ظ

    سلام
    خیر
    ممنوع هست

  • حمید

    1401-02-30 در 8:44 ب.ظ

    سلام اگر با 10000 لیر ثبت شرکت کنیم باز هم به 250 هزار دولار نیاز هست یا نه؟ با 10000 لیر و اجاره کردن مکانی میتوان بازم بعد از 5 سال اقامت گرفت؟ ممنون میشم جواب بدین

    • شیوا داداش زاده

      1401-02-31 در 11:00 ق.ظ

      سلام
      وقتتون بخیر
      این دو مورد کاملا متفاوت از هم هستند. ربطی به هم ندارند.

  • احسان

    1401-02-28 در 7:52 ق.ظ

    اگر l مثلا ما 2 نفر باشیم در ترکیه شرکت ثبت کنیم و یکیمون مدیرعامل شرکت بشیم آیا بدون استخدام 5 ترک میتونیم اقامت یکساله بگیریم؟
    اگر بله، برای تمدید اقامت چطور باید 5 ترک استخدام کرده باشیم؟
    ممنون

    • شیوا داداش زاده

      1401-02-28 در 1:09 ب.ظ

      سلام
      وقتتون بخیر باشه
      در صورتی باید 5 نفر ترکی استخدام کنید که بخواهید برای یک غیر ترک بیمه رد کنید. اگر شرکتتون فعال باشه بله می تونید اقامت بگیرید و تمدید کنید.

  • شیوا داداش زاده

    1401-02-25 در 10:59 ق.ظ

    سلام
    همکارهای بخش مربوطه با شما تماس خواهند گرفت

  • مجید

    1401-02-22 در 2:55 ب.ظ

    سلام برای باز کردن سالن آرایشی بصورت شراکتی چیکار باید کرد؟ و آیا با باز کردن سالن شرکا هم میتوانند اقامت بیش از یک سال تو ترکیه رو بگیرن؟ و حضینه ها چقدر میشه اگه شما کارهاش رو انجام بدین؟

    • شیوا داداش زاده

      1401-02-25 در 10:52 ق.ظ

      سلام
      در ابتدا باید ثبت شرکت شخصی انجام بدید و بعد از اون برای دریافت اقامت اقدام کنید.

  • شیوا داداش زاده

    1401-02-07 در 11:14 ق.ظ

    سلام
    خدمتتون تماس می گیرند.

  • شیوا داداش زاده

    1401-01-29 در 10:46 ق.ظ

    سلام
    بخش مربوطه با شما تماس خواهند گرفت.

  • شیوا داداش زاده

    1401-01-27 در 10:21 ق.ظ

    سلام
    همکاران بخش مربوطه با شما تماس خواهند گرفت.

  • شیوا داداش زاده

    1401-01-22 در 3:48 ب.ظ

    سلام
    خدمتتون تماس خواهند گرفت.

  • شیوا داداش زاده

    1401-01-22 در 2:32 ب.ظ

    سلام
    خدمتتون تماس می گیرن

  • شیوا داداش زاده

    1401-01-20 در 10:54 ق.ظ

    سلام
    ممنون از بازخورد شما

  • فاطمه سلطانی

    1401-01-14 در 9:39 ب.ظ

    سلام من چهار سال است که در ترکیه زندگی میکنم یکی از برنامه هام باز کردن اموزشگاه خیاطی هست ایابرای باز کردن اموزشگاه نیاز به ثبت شرکت شخصی هست و با این روش من میتوانم با بیمه شدن برای اقامت دایم اقدام کنم واز نظر مکانی هم میتونم هر مکانی رو ثبت کنم یا باید مکان تاید بشود. متشکرم از راهنمایاتون

    • شیوا داداش زاده

      1401-01-17 در 11:02 ق.ظ

      سلام
      بله باید ثبت شرک شخصی انجام بدید حتما. می تونید برای آدرس از منزل محل سکونت خودتون هم اقدام کنید ولی اگر بخواهید خودتون رو بیمه کنید باید در زای خودتون 5 نفر ترکی رو استخدام کنید.

  • آداک فرایند سپهر

    1400-12-06 در 4:20 ب.ظ

    سلام
    درخواست مشاوره دارم
    09144051500
    شیرینی

    • شیوا داداش زاده

      1400-12-08 در 4:38 ب.ظ

      سلام
      خدمتتون تماس گرفته می شه

  • متین

    1400-10-30 در 2:09 ب.ظ

    من میخوام ثبت شرکت شخصی کنم صرفا برای ثبت نام در یک سایت فروشگاهی در خارج از کشور که برای ارتقاء حساب از من شرکت ثبتی با tax number کد مالیاتی میخواهد .
    سوال من این است :
    آیا بعد از ثبت شرکت هزینه بعد از ثبت هم دارد ؟
    آیا از سفر تا صد هزینه این کار چقدر است ؟
    آیا سند ثبت شرکت به صورت فیزیکی به دست من خواهد رسید ؟
    با سپاس فراوان.

    • شیوا داداش زاده

      1400-11-07 در 12:39 ق.ظ

      سلام
      1. کد مالیاتی رو بدون ثبت شرکت هم می تونید بگیرید.
      2. بستگی به شرکت ثبت شددتون داره
      3. بستگی به نوع شرکت داره
      4. لطفا با شماره 02188884645 تماس بگیرید راهنماییتون کنند.

  • احسان

    1400-10-28 در 3:26 ب.ظ

    سلام من به عنوان یک فیریلنسر در حال حاضر پیشنهاد کار ریموت و فیریلنسری از اروپا دارم ولی تنها مشکلم حساب خارجی هست و همینطور یک مدرک رسمی که نشون بده ساکن یک کشور به غیر از ایرانم،
    1. با ثبت شرکت شخصی میتونم برای خودم اجازه کار داشته باشم و اقامت و کیملیک دریافت کنم؟
    2. میانگین هزینه های شرکت شخصی به صورت ماهیانه چه مقدار هست؟
    3. با ثبت شرکت شخصی تا چه زمانی میتونم در ترکیه کار و زندگی کنم؟
    سپاس

  • آراز

    1400-08-04 در 5:47 ب.ظ

    سلام، میشه ثبت شرکت کرد کار رو راه انداخت ولی ورگی نداد پول بیمه پرداخو نکرد؟

    • شیوا داداش زاده

      1400-08-10 در 3:08 ب.ظ

      سلام
      خیر دولت ترکیه در مورد مسئله مالیات بسیار حساس است.

    • khaleghi

      1400-10-04 در 10:55 ق.ظ

      سلام
      خیر

  • رامین رامش

    1400-07-02 در 1:38 ق.ظ

    سلام. هزینه بیمه برای شخص مدیر عال شرکت ماهانه چقدر است؟
    آیا میتونیم برای انجام خدمات دیجیتال مارکتینگ و طراحی وبسایت یک شرکت شخصی بزنم؟

    • شیوا داداش زاده

      1400-07-04 در 1:11 ب.ظ

      سلام
      حدود 1400 لیر
      خیر باید شرکت با مسئولیت محدود ثبت کنید.

  • farhad

    1400-03-19 در 4:17 ق.ظ

    بعد از ثبت شرکت برای درآمدهای خارج از ترکیه هم باید مالیات بدیم؟ آیا درآمدهای خارجی در ترکیه معاف از مالیات هست درسته؟

    • شیوا داداش زاده

      1400-03-20 در 9:45 ق.ظ

      سلام
      مالیات بر درآمد در ترکیه 22 درصد هست. منظورتون چه نوع درآمدهایی است؟

      • farhad

        1400-03-20 در 10:23 ق.ظ

        درآمدهایی که از مشتری های خارجی میگیریم؟ فاکتوری هم صادر نمیکنیم؟

  • farhad

    1400-03-19 در 4:15 ق.ظ

    برای یک فریلنسر برنامه نویس کدوم نوع ثبت شرکت رو پیشنهاد میدید؟ برای اینکه بتونم حساب بانکی بین المللی و اقامت داشته باشم چقدر سرمایه اولیه شرکت باید باشه؟ ممنونم

    • شیوا داداش زاده

      1400-03-20 در 9:47 ق.ظ

      سلام
      حداقل باید ثبت شرکت با مسئولیت محدود انجام بدید. برای افتتاح حساب بانکی نیاز به ثبت شرکت ندارید و بدون ثبت شرکت هم می تونیم در بانک زراعت برای شما حساب باز کنیم. و اقامت توریستی هم می تونیم براتون از طریق اجاره ملک بگیریم.

  • ذاکری

    1400-02-12 در 4:16 ب.ظ

    با سلام میخواستم جهت اقامت در ترکیه شرکت با مسعولیت محدود ثبت کنم چقدر هزینه دارد و ایا این شرکت میتونم در کل شهر های ترکیه فعالیت کنم و افراد کاری را استخدام کنم
    لطف کنید راهنماییم کنید
    متشکرم

    • شیوا داداش زاده

      1400-03-13 در 2:30 ب.ظ

      سلام
      در ارتباط با هزینه ثبت شرکت با موسسه تماس بگیرید .
      بله در تمام شهرها می توانید اقدام به ثبت شرکت و فعالیت کنید.

  • Khakbaz

    1400-01-29 در 12:00 ق.ظ

    سلام وقت بخیر
    با داشتن کارت کیملیک توریستی 1 ساله و یا کارت کیملیک که از ثبت شرکت اخذ بشه، میتونم درخواست ویزای اروپا بدم؟

    • شیوا داداش زاده

      1400-02-12 در 3:37 ب.ظ

      سلام
      خیر
      دریافت ویزای اروپا با پاسپورت ایران صورت می گیرد و همان شرایطی که برای ایرانیان در نظر گرفته می شود هست.

  • majid

    1400-01-21 در 12:05 ق.ظ

    سلام
    باز کردن یک کارگاه مبل سازی نیاز به چی دارد؟
    و یعنی 22 درصد و اون 18 درصد بر روی تمام درامد سالانه است؟
    یعنی 40 درصد درامد یک سال رو باید بدم دولت؟

    • شیوا داداش زاده

      1400-02-12 در 3:42 ب.ظ

      سلام
      باید در ابتدا ثبت شرکت کنید.
      همچنین مالیات بر درآمد 22 درصد و ارزش افزوده که از مشتری باید گرفته شود 18 درصد می باشد.

  • پیمان

    1400-01-10 در 1:03 ق.ظ

    سلام . با ثبت شرکت شخصی میشه درخواست اجازه کار برای خودمون کرد ؟یا حتما باید 5 نفر ترک استخدام کنیم تا بتونیم برای خودمون درخواست اجازه کار و اقامت بگیریم . و همچنین میشه شرکت شخصی رو بعد از یکسال به مسئولیت محدود تبدیل کرد و سهام دارد اضافه کنیم؟

    • شیوا داداش زاده

      1400-02-12 در 3:43 ب.ظ

      سلام
      با ثبت شرکت شخصی فقط یک نفر که خودتون هستید اجازه کار دارید.
      شرکت شخصی به مسئولیت محدود تبدیل نمی شه بلکه باید منحل بشه و از اول شرکت با مسئولیت محدود ثبت کنید.

  • رضا

    1399-12-26 در 10:32 ق.ظ

    سلام وقتتو بخیر، من اگر از طریق ثبت شرکت در ترکیه اقامت بگیریم و بعد از دریافت شهروندی شرکت رو منحل کنیم مشکلی برای شهروندیمون پیش میاد؟

    • شیوا داداش زاده

      1399-12-27 در 4:02 ب.ظ

      سلام
      وقتتون بخیر
      از طریق ثبت شرکت در صورتی شما می تونید شهروندی بگیرید که تا 5 سال به صورت ممتد برای شما بیمه رد شود.
      در این صورت بعد از اخذ شهروندی بله می تونید انحلال شرکتتون رو بزنید.

  • رضا

    1399-09-24 در 12:20 ق.ظ

    سلام.
    خسته نباشین.
    میخواستم. بدونم مثلا من اگر یک خونه اجاره کنم. و اون رو به عنوان محل کار اعلام کنم، مشتری حضوری بیاد مشکلی نداره؟
    و
    مورد بعدی حتما باید یک حسابدار ترک استخدام بشه؟

    • شیوا داداش زاده

      1399-09-29 در 3:55 ب.ظ

      سلام
      خیر از هوم آفیس می تونید استفاده کنید
      بله برای ثبت شرکت استفاده از مشاور مالی الزامی می باشد.

  • عرفان

    1399-07-11 در 7:44 ب.ظ

    ببخشید میخاستم بپرسم که برای ثبت شرکت حتما باید در ترکیه حضور پیدا کنم ؟
    اگه میشه جواب رو به ایمیلم بفرستید

    • شیوا داداش زاده

      1399-07-14 در 10:54 ق.ظ

      سلام
      خیر به صورت وکالتی هم در طی 4 تا 6 روز کاری ثبت شرکت انجام می شود.

  • kian

    1399-04-29 در 11:16 ق.ظ

    برای ثبت شرکت چه شرکتی ثبت کنیم تا سریع تر اخذ اقامت بگیریم

    • شیوا داداش زاده

      1399-04-29 در 2:10 ب.ظ

      سلام
      اگر فقط برای اخذ اقامت در نظر دارید شرکت ثبت کنید بهتر است این کار رو نکنید. کم هزینه ترین و سریع ترین نوع اقامت ترکیه اقامت توریستی می باشد.

    • شیوا داداش زاده

      1399-04-29 در 2:21 ب.ظ

      اگر فقط برای اخذ اقامت در نظر دارید شرکت ثبت کنید بهتر است این کار رو نکنید. کم هزینه ترین و سریع ترین نوع اقامت ترکیه اقامت توریستی می باشد.

  • سمیرا علی زاده

    1399-04-25 در 3:55 ب.ظ

    مالیات هم باید بدیم؟

    • شیوا داداش زاده

      1399-04-26 در 11:55 ق.ظ

      سلام
      بله 22/5 درصد مالیات بر درآمد و 18 درصد kdv

  • سینا

    1399-04-24 در 11:56 ق.ظ

    با سلام میخواستم جهت اقامت در ترکیه شرکت با مسئولیت محدود ثبت کنم.چقدر هزینه دارد و آیا با این شرکت میتونم در کل شهر های ترکیه فعالیت کنم وافراد کاری را استخدام کنم؟لطف کنید راهنماییم کنید متشکرم ولی نیاز اولیه برای اشنایی با کشور ترکیه میخوام هزینه ای بیشتر تحمیل نشوم تا خودم را با محیط وفق بدم.

    • شیوا داداش زاده

      1399-04-24 در 12:11 ق.ظ

      سلام
      بله می تونید ثبت شرکت با مسئولیت محدود انجام بدید. برای آگاهی از هزینه ها با شماره تلفن 02188884645 تماس بگیرید.

  • ریحانه

    1399-04-23 در 10:37 ق.ظ

    سلام
    می خواهم یک شرکت با مسئولیت محدود در ترکیه به ثبت برسانم؛
    آیا حضور من در ترکیه و دفاتر رسمی آنجا برای ثبت آن ضروری
    است؟
    متشکرم

    • شیوا داداش زاده

      1399-04-23 در 11:10 ق.ظ

      سلام
      خیر با وکالت هم می تونید انجام بدید و نیازی به مراجعه حضوری شما نیست.

  • دانیال همتی

    1399-04-15 در 12:53 ق.ظ

    این درسته که اگه شرکت باز کنیم تا ۵ سال نمیتونیم ببندیمش؟

    • شیوا داداش زاده

      1399-04-18 در 1:15 ب.ظ

      سلام
      خیر شما می تونید انحلال شرکتون رو اعلام کنید و مشکلی ندارید.

  • نوید

    1399-04-14 در 4:31 ب.ظ

    من یک شرکت خدماتی پیمانکاری فعال کارهایی از قبیل تنظیفات و آبدارخانه ها و ترابری و ماشین آلات در شرکت نفت خوزستان هستم با همین شرکت در ترکیه میشود فعالیت کرد و در مناقصات آنجا شرکت کرد و از لحاظ مالی کارفرما به موقع مطالبات پیمانکار را پرداخت میکنه و حداقل سرمایه برای اجرای کار چقدر است .باتشکر

    • شیوا داداش زاده

      1399-04-18 در 2:03 ب.ظ

      سلام
      خیر باید در ترکیه ثبت شرکت کنید و نمایندگی شرکت ایرانتون رو در ترکیه ثبت کنید.
      بقیه موارد بستگی به نوع کار شما می تواند متفاوت باشند.

  • pouya karimi

    1399-04-10 در 11:44 ق.ظ

    ایا با این شرکت میتونم در کل شهر های ترکیه فعالیت کنم وافراد کاری را استخدام کنم لطف کنید راهنماییم کنید

    • شیوا داداش زاده

      1399-04-10 در 9:26 ب.ظ

      سلام
      بله می تونید فعالیت کنید.

  • mr.azari

    1399-04-10 در 11:41 ق.ظ

    سلام
    می خواهم یک شرکت با مسئولیت محدود در ترکیه به ثبت برسانم؛
    آیا حضور من در ترکیه و دفاتر رسمی آنجا برای ثبت آن ضروری
    است؟

    • شیوا داداش زاده

      1399-04-10 در 9:27 ب.ظ

      سلام
      خیر نیازی به مراجعه حضوری شما وجود ندارد می تونیم به صورت وکالتی هم انجام بدیم.

  • saeed kermani

    1399-04-08 در 11:28 ق.ظ

    این درسته که اگه شرکت باز کنیم تا ۵ سال نمیتونیم ببندیمش؟و اینکه اگه اجازه کار گرفتیم تا ۵ سال {یعنی تا وقتی که شهروندیمون بیاد} باید ماهیانه ۱۰۰۰ لیر پرداخت کنیم؟

    • شیوا داداش زاده

      1399-04-08 در 10:47 ب.ظ

      سلام
      بعد از ثبت شرکت در صورتی که بخواهید انحلال شرکت رو بزنید ممکن است بین 4 ماه الی 6 ماه زمان ببره.
      ولی مبحث 1000 لیر ماهیانه رو متوجه نشدم ؟

    • شیوا داداش زاده

      1399-04-08 در 11:00 ب.ظ

      سلام
      خیر انحلال یک شرکت کمتر از 6 ماه زمان می بره . 1000 لیر را برای چه منظوری؟

  • Maede

    1399-04-07 در 10:27 ق.ظ

    وکالتنامه ثبت شرکت در ترکیه را در صورت درخواست از کجا تهیه کنم

    • شیوا داداش زاده

      1399-04-07 در 11:42 ق.ظ

      سلام
      بستگی به کشورتون داره که می خوایید از اونجا وکالت نامه رو ارسال کنید اگر در ایران هستید ابتدا از طریق دفتر اسناد رسمی و بعدش سفارت ترکیه در ایران

  • فرشید

    1399-04-07 در 10:12 ق.ظ

    برای ثبت شرکت در ترکیه به چند سهامدار نیاز است

    • شیوا داداش زاده

      1399-04-07 در 11:45 ق.ظ

      سلام
      برای شرکت شخصی یک نفر هم کافی است برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود حداقل دو نفر باید در شرکت حضور داشته باشند.

    • شیوا داداش زاده

      1399-04-07 در 12:32 ق.ظ

      سلام
      بستگی به نوع شرکتتون اگر شخصی باشه یک نفر اگر با مسئولیت محدود باشه حداقل 2 نفر

تماس با ما
درخواست مشاوره رایگان

ما همراه شما خواهیم بود

برای دریافت مشاوره رایگان، این فرم را تکمیل کنید تا کارشناسان الو اپلای در سریعترین زمان، با شما تماس بگیرند

آدرس: تهران, میدان ونک, خیابان گاندی جنوبی, خیابان بیست و پنجم پلاک ۲۴ طبقه 2
آدرس و لوکیشن دفتر استانبول : DAP Vadi,Z ofis ,S Blok ,No 56 Kağıthane İstanbul
021-88884645 | 021-88850364
۸ الی ۲۱
  • این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .