whatsapp
الو اپلای
مدارس خصوصی و دولتی ترکیه

نویسنده :  شیوا داداش زاده

بروزرسانی شده در :  4 اردیبهشت 1402

تعداد نظرات :  29

مدارس دولتی و خصوصی ترکیه و آشنایی با آن ها

مدارس دولتی و خصوصی ترکیه

برای بسیاری از ایرانیانی که درصدد مهاجرت به این کشور هستند بحث تحصیل فرزندانشان چالش زیادی را برای آنها به همراه داشته است. مهمترین دلیل این چالش می تواند به دلیل عدم آگاهی والدین از شرایط این مدارس باشد. در ترکیه چند نوع مدرسه وجود دارد از مدارس دولتی گرفته تا مدارس بین الملل به زبان های مختلف. این امر سبب شده است تا والدین در ترکیه بر خلاف ایران بتوانند گزینه های زیادی را برای انتخاب نوع مدرسه و تحصیل فرزندان خود داشته باشند مثلا درصدی از والدین ایرانی ترجیح می دهند که از همان ابتدا فرزندان خود را در مدارس بین المللی ثبت نام نمایند. اما امکان ثبت نام در مدارس بین المللی در ایران وجود ندارد. این در حالی است که سیستم آموزشی ترکیه این امکان را نه تنها برای شهروندان خودشون بلکه برای اتباع خارجی که دارای کیملیک کارت هستند فراهم میکند تا هر فردی بتونه نه تنها در مدارس خصوصی و دولتی ترکیه بلکه در مدارس بین المللی نیز آزادانه ثبت نام کنه و درس بخواند به شرطی که شرایط ثبت نام در مدارس را داشته باشد.

همان طور که در بالا نیز به آن اشاره کردیم نداشتن اطلاعات کافی خود نیز سبب می شود تا والدین نتوانند در مورد تحصیل کودکان در خارج از کشور به درستی تصمیم گیری نمایند. این در حالی است که سیستم آموزشی ترکیه این امکان را فراهم میکند تا مدارس خصوصی، مدارس دولتی و بین المللی باشند و آزادانه به فعالیت های خود بپردازند.

بیشترین چالش والدین در مقاطع بالاتر تحصیلی به مانند دبیرستان می باشد ممکنه یکی از دلایل اهمیت دبیرستان این باشه که والدین ترجیح می دهند فرزندانشان در مدرسه ای حصیل کنند که برنامه های مدرسه بتواند آنها  را برای تحصیل در دانشگاه های ترکیه و یا حتی تحصیل در دانشگاه های عضو سیستم اراسموس اتحادیه اروپا آماده کند. تحصیل در ترکیه یعنی دادن یک فرصت خوب به دانش آموزان که می تونند در یک سیستم آموزشی باز فرصت های تحصیلی و شغلی خوبی رو در آینده برای خودشون رقم بزنند. در ترکیه این مراکز آموزشی سالیانه میزبان بسیاری از دانش آموزان از جای جای دیگر دنیا می باشند. کیفیت بالای سیستم آموزشی و هزینه های مناسب سبب گردیده است که ترکیه به مقصدی برای تحصیل دانش آموزان تبدیل شود.

ترکیه علاوه بر اینکه عضو اراسموس موندوس هست عضو سیستم بولونیای اتحادیه اروپا نیز هستش که کمک می کنه فارغ التحصیلان در اتحادیه اروپا و ترکیه بتونند بعد از مقاطع کارشناسی و ارشد و دکتری به راحتی در بین کشورهای عضو کار پیدا کنند.

مدارس خصوصی و دولتی ترکیه

کلیات سیستم آموزشی کشور ترکیه

سن آموزش رسمی در ترکیه از ۶ سالگی آغاز می گردد و ثبت نام کودکان در مقطع ابتدایی و همچنین متوسطه اجباری می باشد و در صورتی که والدین از حضور کودک در مدارس ممانعت نمایند سبب پیگیری قانونی والدین کودک می گردد. لازم به یادآوری می باشد که تحصیل رسمی در ترکیه ۱۲ سال به طول می انجامد.

شروع سال تحصیلی دانش آموزان در ترکیه از اواسط اردیبهشت می باشد و تا آخر دی ماه ترم اول طول می کشد. ترم تحصیلی دوم در مدارس ترکیه در اواسط ماه بهمن آغاز می گردد. اواسط ماه خرداد هم تعطیلات تابستانی شروع می گردد.

ثبت نام در مدارس از اواسط تیر ماه شروع می شود. اما در بسیاری از مدارس این تاریخ ها می تواند تغییر یابد.

مدارس کشور ترکیه در سه مقطع تحصیلی اقدام به ثبت نام دانش آموزان می کنند. این سه مقطع عبارتند از:

  • مقطع ابتدایی ( ایلک اکول)
  • مقطع متوسطه (اورتا اکول)
  • مقطع دبیرستان (لیسه)

تحصیل در مدارس ترکیه

مدارس ترکیه به چند دسته تقسیم می شوند؟

در کشور ترکیه مدارس  به سه نوع دولتی، خصوصی و بین المللی تقسیم می گردد. در تمام مدارس  به غیر از امام هاتیب، حضور دانش آموزان به صورت مختلط می باشد. و البته که یونیفورم هر مدرسه مخصوص خود آن مدرسه می باشد. کتاب های درسی در مدارس به صورت رایگان در اختیار دانش آموزان قرار داده می شود ولیکن کتاب های کمک آموزشی را والدین می بایستی از بیرون از مدرسه تهیه نمایند. در کشور ترکیه حتی مدارس دولتی در ترکیه دارای امکانات آموزشی بسیار بالایی می باشد. و در بسیاری از مدارس سیستم های آموزشی هوشمند وجود دارد.

در زیر سعی شده است که به انواع مدارس اشاره گردد:

تحصیل در مدارس دولتی ترکیه

1. مدارس دولتی

در تمام مدارس به غیر از امام هاتیب، دانش آموزان به صورت مختلط در کلاس های درس حضور دارند. هر مدرسه یونیفورم مخصوص به خودشان را دارند . کتاب های درسی در مدارس به صورت رایگان در اختیار دانش آموزان قرار داده می شود و لازم نیست شما هزینه ای بابت آن به مدرسه پرداخت کنید ولی کتاب های کمک آموزشی را والدین می بایستی از بیرون از مدرسه تهیه کنند.

تحصیل در مدارس ترکیه برای اونهایی که حتی اقامت توریستی ترکیه رو دارند کاملا رایگان می باشد. نکته قابل تامل این می باشد که این درست است که مدارس دولتی به صورت رایگان دانش آموزان را ثبت نام می کنند ولی امکانات آموزشی خیلی خوبی دارند و در بسیاری از این مدارس سیستم های آموزشی هوشمند وجود دارد. برای ثبت نام در این مدارس باید به مدارس موجود در محله مورد سکونت خودتان مراجعه کنید و کارت کیملیک و اجاره نامه تایید شده در شهرداری منطقه خودتون رو هم به همراه داشته باشید.

مدارس دولتی شباهت زیادی به مدارس دولتی ایران دارند. بر اساس مصوبه های آموزش و پرورش ترکیه تمام مدارس دولتی از یک نظام آموزشی مشخص و از قبل تعریف شده باید پیروی نمایند. ثبت نام در این مدارس چه برای شهروندان ترک و چه اتباع کشورهای دیگر که در ترکیه موفق به اخذ اقامت ترکیه شده اند به صورت رایگان می باشد البته لازم به ذکر است تقسیم بندی دانش آموزان در مدارس بر اساس اجاره نامه و محل سکونت آن ها خواهد بود.

به طور یقین مدیر مدرسه یک ارزیابی اولیه رو از فرزند شما خواهد داشت هم در مهارت فرزندتان در زبان ترکی و هم این که چون از یک کشور دیگه به ترکیه رفتید از مواد درسی سال های قبل تا متوجه شوند که آیا فرزند شما آمادگی نشستن سر مقطع مورد نظرتان را داره یا نه .

حالا اگه به زبان ترکی فرزندتون آشنایی نداشته باشه مدرسه به طور یقین اونو ثبت نام نمی کنه حتی اگه اقامت ترکیه رو داشته باشید و یا حتی موفق به اخذ شهروندی ترکیه شده باشید و به شما پیشنهاد خواهند کرد تا یادگیری زبان ترکی فرزندتون تو مدرسه ایرانی درسش رو ادامه بدهد و یک مشکل دیگه هم اینه که مثلا ممکنه فرزندتون تو ایران پایه 10 رو تموم کرده باشه و باید تو ترکیه تو پایه 11 مشغول به تحصیل بشه حتما در ارتباط با درس های دوره 10 ازش یه ارزیابی و تست خواهند گرفت

در ترکیه مدارس دولتی در تمام مقاطع تحصیلی وجود دارند و این تصور که مدارس دولتی از امکانات و کیفیت ضعیفی برخوردار هستند بسیار اشتباه است زیرا که سیستم آموزش و پرورش این کشور بر اساس سیستم آموزش و پرورش اروپا برنامه ریزی شده است.

تحصیل رایگان در مدارس دولتی ترکیه

اگه می خوایید از مدارس دولتی رایگان ترکیه استفاده کنید هم در ارتباط با زبان ترکی فرزندانتون برنامه ریزی کنید و هم در مورد مقطع تحصیلش. چون صرفا بلد بودن یک زبان به معنی این نمی تونه باشه که شخص توانایی این رو داره که درس هاش رو هم به اون زبان بخونه.

یه نکته هم بهتون بگم که در ترکیه مدارس دولتی در تمام مقاطع تحصیلی وجود دارند و این تصور که مدارس دولتی از امکانات و کیفیت ضعیفی برخوردار هستند بسیار اشتباه است زیرا که سیستم آموزش و پرورش این کشور بر اساس سیستم آموزش و پرورش اروپا برنامه ریزی شده است

تحصیل در مدارس خصوصی ترکیه

2. مدارس خصوصی

اگر به دنبال نمونه ی ایرانی مدارس خصوصی ترکیه هستید باید بگوییم مدارس خصوصی این کشور شباهت زیادی به مدارس غیر انتفاعی ایران دارند. شرایط ثبت نام در مدارس خصوصی ترکیه به مانند مدارس غیر انتفاعی در ایران می باشد. مدارس خصوصی  امکانات آموزشی بهتری به نسبت مدارس دولتی دارند. مثلا در بسیاری از مدارس خصوصی کودکان باید به دو یا سه زبان مسلط دنیا آشنایی پیدا کنند. همچنین هنر، ورزش، موسیقی جزء لاینفک مدارس خصوصی  می باشند. و ساعات حضور دانش آموزان در این مدارس به مراتب بیشتر از مدارس دولتی می باشد.

مدارس خصوصی  از مقطع پیش دبستانی الی دبیرستان را شامل می گردند. در اکثر این مواقع این مدارس دارای امکانات بسیار خوبی به مانند: استخر شنا، سالن موسیقی و نمایش، آزمایشگاه، و تجهیزات به روز می باشد. البته که کلاس های فوق برنامه علمی و هنری و همچنین برگزاری اردوهای مفصل دانش آموزی از دیگر مزیت های مدارس خصوصی می باشند.

البته برای ثبت نام در مدارس خصوصی ترکیه نیز شرایط خاصی برای اتباع خارجی به مانند داشتن کیملیک کارت در نظر گرفته شده است همچنین از دیگر شرایط لازم ثبت نام در این مدارس را می توان آشنایی به زبان ترکی و در برخی از موارد شرکت در آزمون تومر دانست.

هزینه های تحصیل در مدارس ترکیه

کیفیت آموزشی مدارس خصوصی ترکیه

از نظر کیفیت آموزشی و امکانات بین مدارس دولتی و مدارس خصوصی در ترکیه تفاوت های زیادی وجود دارد. دلیل این امر ، دادن هزینه ثبت نام والدین به این مدارس می باشد که تحت عنوان “کمک مالی” پرداخت می شود.

هزینه ثبت نام مدارس خصوصی در حین ثبت نام با عنوان “کمک هزینه تحصیلی” پرداخت می شود. خوب بودجه مدارس دولتی که دولت آنها رو فراهم می کنه بسیار پایین هستش و در بسیاری از موارد در مدرسه ها حتی کلاس های فوق برنامه هم برگزار نمی شود این در حالی است که در مدارس خصوصی هیات امنای مدرسه و خانواده فعالیتهای اجتماعی خارج از برنامه عادی درسی را با توجه کمکهای مالی ترتیب داده شده از سمت والدین ترتیب می دهند.

در نتیجه، کیفیت تحصیلی که دانش آموزان دریافت می کنند ، مستقیماً تحت تأثیر وضعیت اقتصادی – اجتماعی خانواده های آنها است.

ویژگی های مدارس غیر انتفاعی ترکیه

علاوه بر مدارس دولتی تعداد بی شماری مدرسه خصوصی در ترکیه هم تو تمام مقاطع تحصیلی وجود دارد. اگر به دنبال مدارس خصوصی ایرانی در ترکیه هستید باید بگوییم مدارس خصوصی این کشور شباهت زیادی به مدارس غیر انتفاعی ایران دارند.

البته منظورم ساختارش هست نه امکانات و سیستم آموزشیش که تفاوت های خیلی زیادی با هم دیگه دارند. این بدین معنی هستش که شرایط ثبت نام در مدارس خصوصی ترکیه به مانند مدارس غیر انتفاعی در ایران هستش.

مدارس خصوصی امکانات آموزشی، رفاهی و ورزشی بهتری به نسبت مدارس دولتی این کشور دارند. مثلا در بسیاری از مدارس خصوصی کودکان باید به دو یا سه زبان دنیا آشنایی پیدا کنند مثل زبان انگلیسی، فرانسه، آلمانی و … . همچنین هنر، ورزش، موسیقی جزء لاینفک مدارس خصوصی ترکیه هستند.

تحصیل در این مدارس رو می تونیم به یک سرمایه گذاری خیلی خوب در آینده بچه ها تشبیه کنیم که فرصت های خیلی خوبی رو در تمام جنبه ها در اختیار دانش آموزان و والدینشون قرار می ده که عملا این فرصت ها متاسفانه در ایران برای دانش آموزان فراهم نیستش.

ساعات حضور دانش آموزان در این مدارس به مراتب بیشتر از مدارس دولتی هستش زیرا علاوه بر ساعات نرمال حضور در مدرسه بعد از صرف نهار کلاس های فوق برنامه هم در این مدارس ارایه می شود.

امکانات مدارس خصوصی در ترکیه

مدارس خصوصی از مقطع پیش دبستانی الی دبیرستان را شامل می شوند. این مدارس دارای امکانات بسیار خوبی به مانند: استخر شنا، سالن موسیقی و نمایش، آزمایشگاه، و تجهیزات به روز هستند. البته که کلاس های فوق برنامه علمی و هنری و همچنین برگزاری اردوهای مفصل دانش آموزی از دیگر مزیت های مدارس خصوصی می باشند.

برای والدینی که توانایی پرداخت هزینه های این مدارس رو دارند فرصت بسیار خوبی هستش که بتونند در اختیار فرزندانشون قرار بدند.

البته مثل مدارس دولتی ثبت نام در این مدارس هم دارای شرایطی هست به مانند اینکه حتما باید والدین و دانش آموزان کارت اقامت ترکیه رو داشته باشند. دانش آموزان به زبان ترکی استانبولی مسلط باشند و همچنین در مصاحبه یا آزمون ورودی این مدارس دانش آموزان بتونند سطح قبولی رو بگیرند.

هزینه های ثبت نام مدارس خصوصی در کشور ترکیه

هزینه مدارس خصوصی بسته به نوع مدرسه و خدمات می تواند از ۱۵۰۰۰هزار لیر الی ۲۵۰۰۰ هزار لیر به صورت سالیانه متفاوت باشد. زبان تدریس در اکثر مواقع ترکی می باشد. البته زبان های خارجی دیگر در کنار زبان ترکی آموزش داده می شود.

معمولاً  هزینه های مدارس خصوصی  از سالیانه ۱۵۰۰۰ لیر تا ۲۵۰۰۰ لیر بسته به نوع مدرسه و خدمات می باشد.در مدارس خصوصی تُرک ، زبان تدریس و کتابها زبان تُرکی بوده و زبانهای خارجی دیگر به صورت تقویتی و بدون گرفتن هیچ گونه هزینه اضافی به صورت درسهای فوق العاده به دانش آموزان ارائه می شود.

بیشترین تقاضا برای مدارس خصوصی

حالا بر اساس آمار می تونیم ببینیم که اصلا چند درصد از والدین ترجیح می دهند که فرزندانشون رو تو مدارس خصوصی ترکیه ثبت نام کنند.

بر اساس آمار سال 2019 تعداد درصد در دانش آموزان مشغول به تحصیل در مدارس خصوصی در ترکیه 16.5درصد بوده است که 5 درصد در مدارس ابتدایی اول، 6.2 درصد در مدارس ابتدایی دوم و 13.7 درصد در آموزش و پرورش متوسطه قرار دارند.

بر اساس تحقیقات که در ترکیه انجام گرفته است مشخص شده است که سطح پیشرفت دانش آموزان به طور مستقیم با وضعیت اقتصادی – اجتماعی خانواده ها و محیطی که در آن زندگی می کنند مرتبط است.

به حدی که حتی اگر وضعیت مالی خانواده مساعد نباشد بسیاری از خانواده هایی که در استانبول زندگی می کنند ، به عنوان مثال ، در باچلار یا آوکلار سعی می کنند فرزندان خود را به مدرسه هایی در محله هایی مانند Yeşilköy یا Bakırköy ، که خانواده های پر درآمد زندگی می کنند ، بفرستند.

در پایان دوره ابتدایی دوم، دانش آموزانی که می توانند در امتحانات موفق شوند، مطابق سیستم آموزشی ترکیه به دبیرستان راه می یابند.

در صورتی که والدین آموزش مدارس متوسطه دولتی را برای آمادگی آزمون ورودی دانشگاه ها کافی نبینند، غالباً حتی اگر مشکل مای هم داشته باشند ترجیح می دهند تا فرزندان خود را به مدارس خصوصی بفرستند که دانش آموزان را برای ورود به دانشگاه های دولتی ترکیه آماده کنند. والدین می گویند که آنها کمتر به مدارس دولتی اعتماد دارند

در این مدارس علاوه بر فعالیت های فوق برنامه ، کلاس های تقویتی نیز در دانشکده های دولتی که با مدارس طرف قرارداد هستند ارایه می شود.

بعد از اتمام ساعات رسمی در مدارس خصوصی به خصوص در دبیرستان ها دانش آموزان چند ساعت دیگر نیز در مدرسه باید حضور داشته باشند و درس بخوانند. این کلاس های فوق برنامه مشمول هزینه های اضافی است.

اما در مدارس دولتی این فرصت برای دانش آموزان متاسفانه وجود ندارند. از آنجا که آموزش دوگانه ارائه می شود ، امکان مطالعه یا درس های اضافی وجود ندارد ، و خانواده ها به دلیل کمبود منابع مالی نمی توانند آموزش خصوصی را برای فرزندان خود بگیرند.

تحصیل در مدارس بین المللی ترکیه

3. مدارس بین المللی در کشور ترکیه

بسیاری از موارد مدارس بین الملی در ترکیه شعبه ای از مدارس بین المللی دنیا می باشند. که در اکثر مواقع سیستم آموزشی این مدارس بر اساس سیستم آموزشی مدارس آمریکایی و اروپایی تنظیم شده است. شرایط ثبت نام این مدارس نیز به مانند مدارس آمریکا می باشد.

زبان تدریس مدارس بین الملل معمولا انگلیسی، آلمانی و یا فرانسه بوده و زبان ترکی در کنار این زبان ها به صورت درس های فوق برنامه ارایه می گردد. البته لازم به ذکر است که مدارس بین الملل زیر نظر سفارت و یا آموزش و پرورش کشور دیگر است.

هزینه ثبت نام مدارس بین المللی در کشور ترکیه

هزینه ی سالیانه مدارس بین المللی بسیار بالا می باشد. هزینه این مدارس به صورت معمول بین 8۰۰۰ هزار دلار الی ۵۰۰۰۰ هزار دلار آمریکا می باشد. که معمولا برای یکسال به صورت یکجا و یا در دو قسط قابل پرداخت خواهد بود.

امتیاز خود را ثبت کنید


چه قدر این پست برایتان مفید بود؟
4.4 از 5 با 82 رای

  • اسما شهبازی

    1401-10-08 در 3:03 ب.ظ

    من برای اقامت باید خونه بگیرم ولی به وضیعت مالی نمیتونم ولی اگر اونجا کرایه خوابگاه رو بدم میتونم اقامت رو بگیرم و خوابگاه اقامتم رو تایید کنه
    و اینکه دکتری رو اونجا خوندم اونجا اجازه کار را به من میدن یا نه

    • شیوا داداش زاده

      1402-03-06 در 12:40 ق.ظ

      سلام
      با اجاره ملک یا خوابگاه امکان گرفتن اقامت رو ندارید

  • اسما شهبازی فرد

    1401-10-08 در 3:01 ب.ظ

    من برای اقامت باید خونه بگیرم ولی به وضیعت مالی نمیتونم ولی اگر اونجا کرایه خوابگاه رو بدم میتونم اقامت رو بگیرم و خوابگاه اقامتم رو تایید کنه
    و اینکه دکتری رو اونجا خوندم اونجا اجازه کار را به من میدن یا نه

    • شیوا داداش زاده

      1401-10-14 در 12:36 ق.ظ

      سلام
      گرفتن اقامت فعلا از طریق خرید ملک و یا تحصیل و همچنین اجازه کار امکان پذیر می باشد اقامت از طریق اجاره ملک دیگر برداشته شده است.

  • بی نام

    1401-10-08 در 2:57 ب.ظ

    سلام من اگه برم دهم را در ترکیه بخوانم
    میتونم برای اینکه سنم کمه و وضیعت مالیم درست نیست به گرفتم خانه به خوابگاه پول بدم و خوابگاه اقامتم رو تایید کنه

    • شیوا داداش زاده

      1401-10-14 در 12:37 ق.ظ

      سلام
      خیر
      اقامت شما از طریق اقامت والدینتان باید گرفته شود چون شما زیر 18 سال هستید و تحت تکفل والدینتان

  • اسما شهبازی فرد

    1401-10-07 در 8:15 ب.ظ

    اگر اقامت نگیرم میتونم خوابگاهی اونجا بمونم پول بدم

    • شیوا داداش زاده

      1401-10-08 در 10:29 ق.ظ

      سلام
      برای بیش از 3 ماه موندن در ترکیه حتما باید اقامت داشته باشید

  • اسما شهبازی فرد

    1401-10-06 در 9:00 ب.ظ

    سلام من میخواهم از پایه دهم در ترکیه ادامه دهم و معدل هام بالای ۱۹ است میتونم بورسیه بشم و اگر نه دبیرستان خصوصی به پول ایران چقدر هزینه دارد و دولتی چگونه است به زبان انگلیسی و ترکی هم مسلط هستم و میخوام تو خوابگاه بمونم وکنکور را اونجا بدم

    • شیوا داداش زاده

      1401-10-07 در 12:02 ق.ظ

      سلام
      در ابتدا حتما باید اقامت بگیرید

  • اسما شهبازی فرد

    1401-10-06 در 8:23 ب.ظ

    سلام من میخواهم از پایه دهم در ترکیه ادامه دهم و معدل هام بالای ۱۹ است میتونم بورسیه بشم و اگر نه دبیرستان خصوصی به پول ایران چقدر هزینه دارد و دولتی چگونه است به زبان انگلیسی و ترکی هم مسلط هستم و میخوام تو خوابگاه بمونم

    • شیوا داداش زاده

      1401-10-07 در 12:03 ق.ظ

      سلام
      در ابتدا باید اقامت بگیریداز طریق اقامت والدینتون.

  • Arash

    1401-05-06 در 10:08 ب.ظ

    آیا شهرداری منطقه برای دانش آموزان، کلاس آموزش زبان ترکی میذاره؟

    • شیوا داداش زاده

      1401-05-08 در 11:51 ق.ظ

      سلام
      عموما بله.

  • Arash

    1401-05-06 در 10:06 ب.ظ

    ترجمه سوابق تحصیلی ابتدایی، باید در ایران انجام بشه؟
    و اینکه مدرسه خصوصی مناسب در منطقه Küçük çekmece معرفی کنید لطفا

    • شیوا داداش زاده

      1401-05-08 در 11:52 ق.ظ

      سلام
      برای امور ثبت نام ودنکلیک حتما باید مدارک از ایران ترجمه و تایید سفارت انجام بشه و برای راهنمایی در خصوص مدرسه با شماره 02188884645 تماس بگیرید راهنماییتون کنند.

  • ايما احمدي

    1401-04-30 در 6:52 ب.ظ

    من الان زبان تركي بلد نيستم ولي اندكي زبان انگليسي بلدم بعد براي مدرسه خصوصي ميتونم اقدام كنم؟ زبان تركي رو تا دو ماه ديگه پيش پا افتاده ياد بگيرم من را ثبت نام ميكنند؟ از دهم ميخام برم يازدهم رشته رياضي فيزيك

    • شیوا داداش زاده

      1401-05-30 در 12:14 ق.ظ

      سلام
      در مرحله اول باید خانواده شما از طریق خرید ملک اقامت بگیرند که بعدش شما بتوانید در مدارس ثبت نام کنید.

  • مهیار حمیدی

    1401-04-07 در 11:18 ب.ظ

    سلام .‌
    دانش آموزی در ایران رشته برق فنی و حرفه ای خونده باشد و برای سال آخر به مدارس ترکیه می تونه بره .
    مدارس فنی و حرفه ای وجود دارد ؟

    • شیوا داداش زاده

      1401-04-08 در 10:00 ق.ظ

      سلام
      بله وجود داره ولی اول باید اقامت بتونه بگیره هم خودش هم والدینش

  • ملیکا برزگر

    1401-03-30 در 10:02 ب.ظ

    آزمون برای ورود به مدرسه از چه درس هایی هست ؟ من میخوام ۱۲ هم رو تو ترکیه شروع کنم و نمیدونم که از کجا شروع کنم

    • شیوا داداش زاده

      1401-04-01 در 12:37 ق.ظ

      سلام
      از مفاد درسی سال های قبلتون و زبان

  • فاطمه گیل

    1401-02-27 در 5:09 ب.ظ

    سلام،اگر بعد از رفتن به ترکیه بعد یکسال قصد برگشت داشته باشم دخترم تو مدارس اینجا دچار مشکل نمیشه و عقب نمیوفته،مثلا اگر تو ترکیه پنجم رو گذروند اینجا ششم میتونه بشینه؟

    • شیوا داداش زاده

      1401-02-28 در 1:18 ب.ظ

      سلام
      نه خیر مشکلی نداره

  • معصومه داوری

    1401-01-25 در 7:22 ب.ظ

    سلام وقتتون بخیر.
    ما به امید خدا قصد مهاجرت کنیم به آنکارا،پسرم کلاس سوم هست و دخترم مدرسه نمیره و اصلا هیچ چیز در مورد زبان استانبولی مکالمه و نوشتن نمیدونن و بلد نیستن شما چه پیشنهادی برای ما دارین؟
    من میخواستم بچه هارو مدرسه خصوصی ثبت نام کنم،برای شروع چه کار کنم؟

    • شیوا داداش زاده

      1401-01-27 در 10:14 ق.ظ

      سلام
      می تونید در صورتی که بچه ها آشنا به زبان ترکی نباشند در مدارس ایرانی ثبت نام کنید.

  • سارا رجبی

    1400-12-29 در 3:35 ب.ظ

    هزینه تحصیلات ترکیه در سال جدید را هم میفرمایید ممنون

    • شیوا داداش زاده

      1401-01-01 در 10:38 ب.ظ

      سلام
      مدرسه به مدرسه و مقطع به مقطع متفاوت هست

تماس با ما
درخواست مشاوره رایگان

ما همراه شما خواهیم بود

برای دریافت مشاوره رایگان، این فرم را تکمیل کنید تا کارشناسان الو اپلای در سریعترین زمان، با شما تماس بگیرند

آدرس: تهران, میدان ونک, خیابان گاندی جنوبی, خیابان بیست و پنجم پلاک ۲۴ طبقه 2
آدرس و لوکیشن دفتر استانبول : DAP Vadi,Z ofis ,S Blok ,No 56 Kağıthane İstanbul
021-88884645 | 021-88850364
۸ الی ۲۱
  • این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .