whatsapp
الو اپلای

نویسنده :  ولی زاده

بروزرسانی شده در :  11 اسفند 1400

تعداد نظرات :  0

تحصیل رشته حسابداری در ترکیه

تحصیل رشته حسابداری در کشور ترکیه

رشته حسابداری یکی از رشته‌هایی است که در سال‌های اخیر متقاضیان آن بیشتر از قبل شده‌اند. تحصیل در این رشته در کشور ترکیه در بین ایرانیان یک گزینه تحصیلی محبوب به شمار می‌آید. اما مزایای تحصیل این رشته چیست؟ دانشگاه‌های برتر مناسب برای تحصیل این رشته کدامند؟ چگونه می‌توان برای تحصیل رشته حسابداری در ترکیه اقدام کرد؟ آیا می‌توان برای تحصیل در این رشته بورسیه تحصیلی دریافت کرد؟ در ادامه این مطلب از الو اپلای قصد داریم تا به بررسی کامل شرایط تحصیل این رشته در ترکیه بپردازیم. (تحصیل در ترکیه)

 

مزایای تحصیل رشته حسابداری در ترکیه

کشور ترکیه یکی از کشورهایی است که فرصت‌های شغلی بیشتری نسبت به ایران دارد. از این رو اگر شما به تحصیل رشته حسابداری در این کشور بپردازید و به دنبال کار بگردید، شانس بیشتری برای پیداکردن کار مورد نظر خود نسبت به ایران دارید.

شرایط مناسب زندگی در ترکیه

شرایط زندگی در کشور ترکیه به گونه‌ای است که مردم این کشور به دلیل توازن میان درآمد و مخارج، سختی چندانی را تجربه نمی‌کنند. لازم به ذکر است که نرخ تورم در این کشور هم به نسبت ایران بسیار پایین بوده و شرایط زندگی بسیار آسان‌تر است.

در کشور ترکیه این امکان به شما داده می‌شود که بتوانید به راحتی ویزای تحصیلی خود را به دیگر انواع ویزا تبدیل کنید. در این کشور می‌توانید پس از پایان دوران تحصیلی خود، اقدام به پیدا کردن کار یا سرمایه‌گذرای یا هر کار دیگری کنید که ویزای شما تغییر کند. برخی از این ویزاها مانند ویزای کار یا سرمایه‌گذاری در این کشور، به شما این امکان را می‌دهند که بتوانید اقامت دائم و سپس تابعیت این کشور را به‌دست بیاورید.

هزینه زندگی دانشجویی در ترکیه نسبت به کشورهای اروپایی و آمریکایی بسیار مناسب است. با توجه به اینکه تفاوت ارزش مالی ريال ایران با لیر ترکیه به نسبت یورو و دلار کمتر است، دانشجویان ایرانی در این کشور می‌توانند به راحتی نسبت به دریافت خوابگاه و یا اجاره خانه اقدام کنند. در ادامه نیز به هزینه‌های زندگی در ترکیه اشاره می‌شود.

جایگاه علمی برتر دانشگاه های ترکیه

دانشگاه های ترکیه از جایگاه‌های علمی بالایی برخوردار هستند و همواره به عنوان یکی از برترین دانشگاه‌های جهان شناخته می‌شوند. برخی از دانشگاه‌های این کشور مانند دانشگاه استانبول قدمتی چند صد ساله دارند که نشان از سابقه آموزشی بالای آن‌ها دارند.

یکی دیگر از مزایای کشور ترکیه برای تحصیل دانشجویان این است که مدارک تحصیلی دانشگاه‌های ترکیه از اعتبار بین‌المللی برخوردار هستند و شما پس از تحصیل رشته حسابداری در ترکیه می‌توانید برای تحصیل در دانشگاه‌های برتر اروپایی و آمریکایی اقدام کنید.

 

آشنایی با رشته حسابداری در ترکیه

تمام کسب و کارهای امروزی جهان نیاز به یک یا چند حسابدار دارند که امور مالی آن‌ها را مدیریت کنند. از این رو می‌توان گفت که رشته حسابداری نه تنها در ایران و ترکیه، بلکه تقریبا در تمام کشورهای جهان، رشته‌ای پردرآمد و پرمتقاضی است.

این رشته در کشور ترکیه از اهمیت بالایی برخوردار است. کشور ترکیه به دلیل اوراسیایی بودن، همواره به عنوان یکی از مقاصد و کشورهایی مناسب برای تجارت در جهان شناخته شده است و از این رو دفاتر نمایندگی و شرکت‌های تجاری با گردش‌های مالی بسیار بالایی در این کشور حضور دارند. به همین خاطر می‌توان گفت که در ترکیه می‌توان به راحتی شغل مرتبط با دانش حسابداری پیدا کرد که نشان از اهمیت بالای این رشته دارد. در ادامه نیز به دروس رشته و برنامه‌های مخصوص دانشجویان این رشته می‌پردازیم.

دروس رشته حسابداری در ترکیه

اگر قصد تحصیل رشته حسابداری در کشور ترکیه را دارید، باید در نظر داشته باشید که باید دروس مختلفی را در دانشگاه‌های این کشور پشت سر بگذارید. از جمله دروس پایه شما برای تحصیل این رشته می‌توان به آمار و کاربردهای آن در مدیریت، اصول علم اقتصاد، پژوهش عملیاتی، حقوق تجارت، مالیه عمومی و خط‌کشی مالی دولت‌ها، مبانی تولید و عملیات و مبانی و کاربردهای کامپیوتر در مدیریت اشاره کرد.

حال اگر قصد تحصیل این رشته را در کشور ترکیه و در مقطع کارشناسی دارید، باید در نظر داشته باشید که در دروس اختصاصی شما، کمی سخت‌تر نسبت به ایران هستند. اصول حسابداری، حسابداری میانه، حسابداری پیشرفته، حسابداری صنعتی، حسابرسی دولتی و مدیریت مالی اشاره کرد. حال اگر به سراغ گرایش‌های این رشته در مقطع کارشناسی ارشد بروید، باید در نظر داشته باشید که دروس رشته‌های شما با گرایش‌های دیگر متفاوت خواهد بود.

اگر گرایش حسابرسی را برای مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کنید، باید در نظر داشته باشید که دروس رشته شما تنها به همین مورد ختم می‌شوند. به عنوان مثال، برخی از دروس رشته شما عبارتند از حسابرسی سیستم‌های کامپیوتری، حسابرسی، حسابداری مالیاتی، مباحث جاری در حسابداری، مدیریت مالی 2 و مباحث جاری در حسابرسی اشاره کرد.

سیاست‌های ترکیه برای پذیرش دانشجویان بین‌المللی

با توجه به اینکه سالانه افراد بسیاری تلاش می‌کنند تا در کشور ترکیه پذیرفته شوند، کشور ترکیه تلاش کرده است تا سیاست‌هایی را در نظر بگیرد که تنها افرادی واجد شرایط برتر بتوانند در این کشور به تحصیل بپردازند. از جمله این شرایط می‌توان به تمکن مالی اشاره کرد.

با توجه به اینکه یک دانشجو باید در ترکیه خانه بخرد، اجاره کند یا به سراغ خوابگاه برود، باید بتواند از پس هزینه‌های خود و همینطور دانشگاه بر بیاید. از این رو دولت ترکیه متقاضیان تحصیل رشته حسابداری در ترکیه و دیگر رشته‌ها را مجبور کرده است که بتوانند برای تحصیل در این کشور از تمکن مالی برخوردار باشند. به همین خاطر در زمان ثبت درخواست و ارائه مدارک اخذ ویزای تحصیلی ترکیه، باید گواهی تمکن مالی به همراه داشته باشید که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌شود.

همچنین شما برای تحصیل در کشور ترکیه می‌توانید همسر و فرزندان زیر 18 سال را هم به همراه خود به این کشور ببرید. طبق سیاست‌های کشور ترکیه شما می‌توانید پس از اینکه ویزای تحصیلی کشور ترکیه را دریافت کردید، برای دریافت ویزای همراهی خانواده نیز اقدام کنید.

ویزای همراهی خانواده به همسر و فرزندان شما این اجازه را می‌دهد تا بتوانند در این کشور تا پایان تحصیل شما در ترکیه اقامت داشته باشند. در حین تحصیل رشته حسابداری شما در ترکیه، همسر شما می‌تواند مشغول به کار شود و درست مانند یک شهروند ترکیه‌ای حقوق دریافت کند.

 

بورسیه‌های تحصیلی

بسیاری از دانشگاه‌های کشور ترکیه برای تحصیل شهریه دریافت می‌کنند. از میان دانشگاه‌های دولتی نیز تنها دانشگاه‌هایی که امکانات اضافی مانند خوابگاه یا تحصیل به زبان انگلیسی را درخواست نمی‌دهید، هزینه پرداخت نمی‌کنید.

شاید هزینه تحصیل رشته حسابداری در ترکیه در دانشگاه‌های این کشور کمتر از تحصیل در کشورهای اروپایی یا آمریکایی باشد، اما همچنان هزینه تحصیل آن ممکن است کمی زیاد باشد. در نظر داشته باشید که در کشور ترکیه می‌توان برای دریافت بورسیه تحصیلی اقدام کرد. بورسیه‌های تحصیلی به شما این امکان را می‌دهند که بتوانید با کمک آن‌ها بخشی از هزینه‌های تحصیلی خود در ترکیه را کاهش دهید.

بورسیه‌های تحصیلی به طور کلی به دو بخش تقسیم می‌شوند. بخش اول این بورسیه‌ها، بورسیه تحصیلی کامل است که می‌تواند تمام هزینه‌های تحصیلی و در برخی مواقع هم هزینه زندگی در ترکیه را برای شما پوشش دهد. لازم به ذکر است که این بورسیه تحصیلی به دلیل هزینه زیادی که برای اعطا کننده دارد، تنها به تعداد محدودی از دانشجویان ارائه می‌شود. از این رو باید بتوانید از شرایط لازم برای دریافت این بورسیه‌ها برخوردار باشید که در گرو تحصیل و معدل بالا است.

نوع دیگر بورسیه تحصیلی بخشی از هزینه‌های تحصیلی شما را شامل می‌شود. این بورسیه‌های تحصیلی توسط شرکت‌ها و بنیادهای مختلفی ارائه می‌شوند که باعث می‌شوند تا هر کدام از بورسیه‌ها درصد خاصی از هزینه‌ها را شامل شوند.

بورسیه‌های تحصیلی نیمه یا بخشی می‌توانند بخش‌های مختلفی را شامل شوند. به عنوان مثال، برخی از بورسیه‌های تحصیلی پس از اعطا به شما پرداخت نمی‌شوند، بلکه در حساب دانشگاه قرار می‌گیرند و دانشگاه در هر ترم از آن مبلغ برداشت می‌کند.

این در حالی است که برخی بورسیه‌های تحصیلی دیگر کاری به تحصیل رشته حسابداری در ترکیه شما ندارند و تنها هزینه‌های زندگی در این کشور را شامل می‌شوند. البته که برعکس این موضوع هم وجود دارد و برخی فقط هزینه‌های تحصیل را پرداخت می‌کنند.

 

شرایط پذیرش دانشجو در دانشگاه‌های ترکیه

کشور ترکیه یکی از کشورهایی است که با آغوشی باز از دانشجویان برتر ایرانی استقبال می‌کند. این کشور شرایطی را تعیین کرده است که تنها افراد برتر بتوانند در این کشور به تحصیل در رشته حسابداری یا هر رشته دیگری بپردازند.

از جمله این شرایط می‌توان به آزمون‌های ورودی اشاره کرد. دانشگاه‌های ترکیه این امکان را دارند که برای پذیرش تنها دانشجویان برتر، آزمون‌های مختلفی را در نظر بگیرند که از جمله آن‌ها می‌توان به یوس، تومر، GRE، GMAT و SAT اشاره کرد. در ادامه نیز به این آزمون‌ها می‌پردازیم.

در کشور ترکیه شما باید به یکی از دو زبان انگلیسی یا ترکی تسلط داشته باشید. از این رو در زمان ثبت نام در دانشگاه برای تحصیل رشته حسابداری در ترکیه، از شما آزمون‌هایی گرفته می‌شوند که میزان دانش شما به این زبان‌ها ارزیابی شوند. البته اگر مدرک آزمون آیلتس یا تافل داشته باشید، دیگر نیازی به گذراندن این آزمون‌ها ندارید.

دانشگاه‌های کشور ترکیه یا دولتی هستند یا خصوصی. بیشتر دانشگاه‌های دولتی این کشور دروس خود را به زبان ترکی ارائه می‌دهند. این در حالی است که زبان تدریس در دانشگاه‌های خصوصی انگلیسی است. از این رو اگر قصد تحصیل به زبان انگلیسی در یکی از دانشگاه‌های دولتی این کشور را دارید، یا باید هزینه جداگانه پرداخت کنید، یا اینکه به سراغ دانشگاه‌های خصوصی این کشور بروید.

آزمون‌های ورودی

آزمون‌های ورودی یکی از شرایط پذیرش در دانشگاه‌ها برای تحصیل رشته حسابداری در ترکیه هستند. این آزمون‌های انواع مختلفی دارند که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به GMAT و SAT اشاره کرد. البته این بدین معنا نیست که برای پذیرش در رشته حسابداری، آزمون‌های دیگر مورد توجه قرار ندارند.

آزمون SAT یکی از آزمون‌هایی در ترکیه و جهان است که مهارت‌های ریاضی و زبان انگلیسی دانشجویان را مورد بررسی قرار می‌دهد. این آزمون ماهیتی آمریکایی دارد و اگر قصد داریم تا به واسطه آن برای تحصیل رشته حسابداری در ترکیه اقدام کنید، باید این آزمون را در کشورهای همسایه مانند ترکیه بگذرانید.

آزمون SAT دارای باز نمره‌دهی 400 الی 1600 است. تقریبا تمام دانشجویان می‌توانند نمره بالای 700 را در این آزمون کسب کند. اما از این میزان، 50 درصد حداکثر نمره 1000 را دارند. اگر قصد تحصیل در رشته حسابداری در دانشگاه‌های ترکیه را دارید، باید به وب‌سایت این دانشگاه سری بزنید و از حداقل نمره مورد نیاز آن‌ها مطمئن شوید.

آزمون یوس یکی دیگر از آزمون‌های ریاضی‌محور در ترکیه است که از 80 سوال تشکیل شده است. این آزمون برای هر دانشگاه به صورت اختصاصی وجود دارد و از این رو برای پذیرش در دانشگاه مورد نظر، باید آزمون یوس اختصاصی آن دانشگاه را بگذرانید. این آزمون از سه بخش ریاضیات جبری، هندسه و هوش تشکیل شده است که مجموعه 80 دقیقه برای پاسخگویی به آن زمان دارید.

 

مدارک مورد نیاز برای پذیرش در دانشگاه‌های ترکیه

پس از پذیرش در آزمون ورودی، برای شما از سمت دانشگاه نامه‌ای ارسال می‌شود که به کمک آن می‌توانید برای ارسال مدارک اقدام کنید. برخی اوقات مدارک به صورت آنلاین ارسال می‌شوند و برخی اوقات نیز مدارک را باید با نامه برای دانشگاه ارسال کنید. مدارک مورد نیاز برای تحصیل رشته حسابداری در ترکیه و ثبت نام در دانشگاه مورد نظر به شرح زیر است:

  • پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه
  • شناسنامه در صورت نیاز
  • گواهی تمکن مالی مانند پرینت گردش حساب در چند ماه اخیر
  • گواهی دریافت بیمه درمانی تحصیلی
  • مدارک تحصیلی گذشته از جمله دیپلم
  • گواهی ریز نمرات به صورت معادل‌سازی و ترجمه‌شده

 

نحوه ثبت نام در دانشگاه‌های ترکیه برای رشته حسابداری

پیش از هر اقدامی باری ثبت نام در دانشگاه مورد نظر باید بتوانید در آزمون‌های ورودی این دانشگاه‌ها شرکت کنید. در نظر داشته باشید که برای این کار، با توجه به آزمون مورد نظر دو راه پیش پای شما است. راه اول این است که اگر آزمون مورد نظر، اختصاصی دانشگاه بود، باید به سایت دانشگاه مراجعه کرده و برای ثبت نام در آن اقدام کنید.

در ادامه نیز نوبت به پرداخت می‌رسد که پس از آن برای شما تاریخ و محل برگزاری آزمون مشخص می‌شود. اما در حالت بعدی که آزمون مانند آزمون SAT، کلی است، شما باید به وب‌سایت این آزمون مراجعه کرده و ثبت نام کنید. حال ما تصور می‌کنیم که شما آزمون مورد نظر را گذرانده و در دانشگاه مورد نظر پذیرفته شده‌اید.

پس از این کار باید مدارکی را که پیش‌تر به آن اشاره شد برای دانشگاه ارسال کنید. پس از ارسال مدارک، شرایط شما توسط کارشناسان دانشگاه مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و در صورت برخورد با کوچک‌ترین مشکلی، ثبت نام شما در دانشگاه‌های ترکیه لغو می‌شود. از این رو در حین ارسال مدارک، به صحت آن‌ها بسیار توجه داشته باشید.

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا مناسب برای تحصیل حسابداری در ترکیه

تاحدودی می‌توان گفت که مدارک مورد نیاز شما برای ثبت نام در دانشگاه و اخذ ویزای تحصیلی کشور ترکیه، یکسان است. از جمله این مدارک می‌توان به پاسپورت و شناسنامه و عکس پرسنلی اشاره کرد که پاسپورت باید حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد. همچنین باید گواهی درست مانند گواهی تمکن مالی را که به دانشگاه ارائه دادید، به سفارت این کشور هم ارائه دهید. در ادامه هم باید مدارک دیگری ارائه شوند که از جمله آن‌ها می‌توان به پاسپورت اعضای خانواده در صورت تمایل برای اخذ ویزای همراهی، گواهی دریافت بیمه درمانی و فرم‌های فردی تکمیل‌شده اشاره کرد.

 

نحوه اخذ ویزای برای تحصیل حسابداری در ترکیه

درخواست برای ویزای دانشجویی ترکیه به معنای تکمیل تعدادی از مراحل از جمله جمع‌آوری چندین مدرک و شرکت در مصاحبه ویزا است.  به شما توصیه می شود که درخواست خود را برای ویزای دانشجویی ترکیه به موقع ارسال کنید تا مشکلی پیش نیاید. بازه زمانی ارسال ویزای تحصیلی ترکیه به شرح زیر است:

  • اولین زمانی که می توانید درخواست دهید: 60 روز قبل از عزیمت به ترکیه
  • آخرین موردی که مجاز به درخواست هستید: یک ماه قبل از سفر

شما باید درخواست خود را برای ویزای تحصیلی ترکیه در سفارت، کنسولگری ترکیه یا مرکز درخواست ویزای شخص ثالث، واقع در کشور محل اقامت خود ارسال کنید. چه برای تحصیل در دانشگاهی در ترکیه، چه برای شرکت در دوره یا دوره کارآموزی درخواست دهید، باید مدرکی برای آن ارائه دهید.

یک نامه پذیرش یا معادل آن از هر فردی که برای ویزای تحصیلی ترکیه درخواست می کند مورد نیاز است که پذیرش‌نامه از سمت دانشگاه برای آن کفایت می‌کند. مانند هنگام درخواست برای هر نوع ویزای ترکیه، ابتدا باید فرم آنلاین را در سیستم پیش نیاز تکمیل کنید. پس از تکمیل این فرم، یک قرار ملاقات برای مصاحبه ویزای خود دریافت می‌کنید. پس از این مرحله، نوبت به صبر کردن می‌رسد و در صورت واجد شرایط بودن، ویزای تحصیلی کشور ترکیه برای شما ارسال خواهد شد.

 

معرفی برترین دانشگاه‌های ترکیه برای تحصیل رشته حسابداری

برای تحصیل رشته حسابداری در ترکیه تنها نباید به شرایط پذیرش در دانشگاه‌های این کشور اکتفا کنید. بلکه پیش از اقدام برای دریافت ویزای تحصیلی این کشور، باید دانشگاه مورد نظر انتخاب شود. از این رو در ادامه این بخش به بررسی برترین دانشگاه‌های کشور ترکیه برای تحصیل رشته حسابداری می‌پردازیم.

دانشگاه باهچه شهیر

شعار دانشگاه باهچه شهیر، در قلب استانبول است. پردیس اصلی این دانشگاه در بشیکتاش قرار دارد که دسترسی به آن از طریق قایق امکان‌پذیر است. اولین چیزی که هنگام ورود به دانشگاه باهچه شهیر چشم شما را جلب می‌کند، تعداد زیادی از دانشجویان بین المللی است. از ایالات متحده تا چین، از فرانسه تا کره جنوبی که بیش از 5000 دانشجوی بین المللی در این دانشگاه تحصیل می‌کنند.

 

دانشگاه کوچ

دانشگاه کوچ که بر روی تپه‌های سائر در شهر بین‌المللی و پرجنب‌وجوش استانبول واقع شده است، می‌تواند گزینه مناسبی برای تحصیل رشته حسابداری در ترکیه برای ایرانیان باشد. این دانشگاه، یکی از برترین دانشگاه‌های خصوصی کشور ترکیه است که به واسطه امکانات زیاد، شهریه نسبتا بالایی را هم از دانشجویان دریافت می‌کند. از زمان تأسیس، دانشگاه کوچ به عنوان یک مرکز برتر در زمینه‌های علم و آموزش در انواع رشته‌ها مانند حسابداری ظاهر شده است و توانسته است افراد مهمی را تحویل جامعه بدهد.

 

دانشگاه بیکنت

دانشگاه بیکنت قراردادهایی با دانشگاه‌های اروپایی تحت برنامه‌های سقراط و اراسموس دارد که به دانشجویان این امکان را می دهد که در یکی از دانشگاه‌های اروپایی تحصیل کنند و دانشجویان خارجی در ترکیه تحصیل کنند.

دانشگاه بیکنت یکی از دانشگاه‌هایی است که شما می‌توانید برای تحصیل رشته حسابداری در ترکیه به سراغ آن بروید. این دانشگاه در سال 2021 در حدود 30 هزار دانشجو داشته است که نشان از برتری این دانشگاه دارد. این دانشگاه، از دانشگاه‌های انجمنی کشور ترکیه است و به این معنا است که در ترکیه هزینه دریافتی کمتر از دانشگاه‌های خصوصی این کشور است.

 

دانشگاه یدی تپه

دانشگاه یدی تپه که در سال 1996 توسط بنیاد آموزشی و فرهنگی استانبول تأسیس شد، می‌تواند از دیگر گزینه‌های شما برای تحصیل رشته حسابداری در ترکیه باشد. این دانشگاه مجهز به تمام صلاحیت های مورد نیاز در دنیای تجارت و تمام مهارت های فنی لازم، آشنا به فرهنگ های مختلف و شخصا توسعه یافته است. دانشگاه ما با برنامه‌ها و برنامه‌های دانشگاهی معاصر خود آموزشی ارائه می‌دهد که برای افراد در عصر اطلاعات ضروری است.

 

تحصیل حسابداری در ترکیه با خدمات الو اپلای

رشته حسابداری یکی از رشته‌های محبوب در دانشگاه‌های کشور ترکیه است. دانشگاه‌های بسیاری در کشور ترکیه به شما امکان تحصیل در این رشته را می‌دهند که از جمله آن‌ها می‌توان به دانشگاه‌های کوچ و باغچه شهیر اشاره کرد.

شما این امکان را دارید که در حین تحصیل رشته حسابداری در ترکیه، به صورت پاره‌وقت هم کار کنید. اما برای کار کردن در این کشور نیاز دارید که از سمت دانشگاه مجوز دریافت کنید. در ادامه نیز بد نیست بدانید که در کشور ترکیه دانشجویان می‌توانند برای دریافت خوابگاه اقدام کنند و از این رو دانشجویان حسابداری، مجبور به پرداخت مبالغ بالا برای اجاره محل اقامت نیستند. اما ثبت نام در این دانشگاه‌ها و شرکت در آزمون‌های ورودی آن‌ها، امری پیچیده است؛ بنابراین بهتر است در این زمینه از خدمات یک آژانس مهاجرتی استفاده کنید.

ما در الو اپلای تلاش می‌کنیم که خدمات مهاجرتی گوناگون از جمله مهاجرت تحصیلی را با بهترین قیمت و در کوتاه‌ترین زمان به مشتریان خود ارائه دهیم. شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه خدمات متنوع ما و همینطور چگونگی مهاجرت تحصیلی برای تحصیل رشته حسابداری در ترکیه، با کارشناسان ما تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

رشته حسابداری یکی از رشته‌هایی است که به شما این امکان را می‌دهد که بتوانید پس از تحصیل در دانشگاه‌های ترکیه، به راحتی مشاغل مرتبط با آن را پیدا کنید و مشغول به کار شوید. اما تحصیل رشته حسابداری در ترکیه دارای پیچیدگی‌هایی است که ممکن است باعث به‌وجود آمدن ابهاماتی برای شما شود. از این رو در ادامه این بخش قصد داریم تا به برخی از آن‌ها بپردازیم.

آیا تمام دانشگاه‌های ترکیه برای تحصیل شهریه دریافت می‌کنند؟

تقریبا تمام دانشگاه‌های خصوصی این کشور برای تحصیل در هر رشته‌ای از جمله حسابداری، شهریه دریافت می‌کنند. دانشگاه‌های دولتی نیز اغلب شهریه دریافت می‌کنند.

آیا دانشگاهی در ترکیه وجود دارد که برای خوابگاه هزینه دریافت نکند؟

خیر. اما شما می‌توانید با دریافت بورسیه تحصیلی کاری کنید که برای دریافت خوابگاه و تحصیل در دانشگاه‌های این کشور، هزینه‌ای پرداخت نشود.

آیا می‌توان با تحصیل رشته مامایی در ترکیه ، اقامت دائم این کشور را دریافت کرد؟

امکان دریافت اقامت دائم پس از تحصیل در رشته مامایی دانشگاه‌های ترکیه، وجود دارد. این قابلیت در صورتی برای دانشجویان وجود دارد که بتوانند پس از تحصیل در این کشور وارد بازار کشور ترکیه شوند. با ورود به بازار کار کشور ترکیه، می‌توانید ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تغییر دهید و پس از گذشت پنج سال اقامت خود را دریافت کنید.

کدامیک از دانشگاه‌های برتر برای تحصیل رشته حسابداری در ترکیه دارای خوابگاه هستند؟

تمام دانشگاه‌های معرفی شده از جمله دانشگاه باغچه شهیر دارای خوابگاه هستند.

آیا می‌توان در حین تحصیل در ترکیه کار کرد؟

بله. شما می‌توانید در کشور ترکیه در حین تحصیل خود به صورت پاره وقت در دانشگاه به صورت متمرکز و خارج از محیط دانشگاه در محیط‌های خصوصی مشغول به کار شوید.

 

امتیاز خود را ثبت کنید


چه قدر این پست برایتان مفید بود؟
2.3 از 5 با 4 رای

اولین کسی باشید که برای این پست کامنت میگذارید!
تماس با ما
درخواست مشاوره رایگان

ما همراه شما خواهیم بود

برای دریافت مشاوره رایگان، این فرم را تکمیل کنید تا کارشناسان الو اپلای در سریعترین زمان، با شما تماس بگیرند

آدرس: تهران, میدان ونک, خیابان گاندی جنوبی, خیابان بیست و پنجم پلاک ۲۴ طبقه 2
آدرس و لوکیشن دفتر استانبول : DAP Vadi,Z ofis ,S Blok ,No 56 Kağıthane İstanbul
021-88884645 | 021-88850364
۸ الی ۲۱
  • این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .