whatsapp
الو اپلای
تحصیل بازیگری در ترکیه

نویسنده :  ولی زاده

بروزرسانی شده در :  10 مهر 1402

تعداد نظرات :  0

تحصیل رشته بازیگری در ترکیه

رشته بازیگری در ترکیه با توجه به تولید فیلم‌ها و سریال‌های متنوع و همچنین مخاطبان بی‌شمار، یکی از بهترین گزینه‌ها برای علاقه‌مندان به این رشته هست. بهترین دانشگاه‌های ترکیه این رشته را با همراهی هنرمندان و اساتید حرفه‌ای ارائه می‌دهند. برای تحصیل در این رشته باید دوره 4 ساله را در دانشکده هنر دانشگاه موردنظر بگذرانید؛ البته باید به زبان ترکی تسلط کافی داشته باشید. در ادامه مطلب شما را با بهترین دانشگاه‌ها برای آموزش بازیگری در ترکیه، فرصت‌های شغلی پس از فارغ التحصیلی و درآمد هنرمندان در این کشور آشنا خواهیم کرد.

 

معرفی رشته بازیگری در ترکیه

صنعت فیلمسازی و بازیگری در ترکیه بسیار پررنگ بوده و این کشور دارای بازیگران مشهور و موفقی هست که در داخل و خارج از کشور شناخته شده‌اند. بخش بزرگی از موفقیت این صنعت به سیستم آموزشی بازیگری در دانشگاه‌ها و موسسات برتر بازمی‌گردد. دانشجویان با تحصیل در این رشته با مباحثی مانند: ادبیات و نمایشنامه نویسی، تکنیک‌های صوت و حرکت، آشنایی با صنعت نمایش، حقوق و اخلاق در صنعت نمایش، تاریخچه هنر نمایشی، مخاطب‌شناسی و نقش‌آفرینی آشنا خواهند شد.

همچنین دانشگاه‌هایی که در ترکیه رشته بازیگری یا مرتبط با آن ارائه می‌کنند، با برگزاری سمینارها و ورکشاپ‌های بازیگری بصورت تخصصی دانشجویان را به صورت تئوری و عملی برای آینده شغلی آماده خواهند کرد. از این‌رو فارغ التحصیلان بازیگری در ترکیه می‌توانند پس از اتمام دوره تحصیلی خود در تئاتر، برنامه‌های تلویزیونی، فیلم یا سریال مشغول به کار شوند.

 

 

لیست بهترین دانشگاه ها برای تحصیل بازیگری در ترکیه

گرچه بسیاری از موسسات خصوصی در ترکیه دوره‌های بازیگری ارائه می‌دهند؛ اما دانشگاه‌ها با هزینه کمتر و زیرنظر برترین اساتید این رشته را باکیفیت بالا، کاملاً عملی آموزش خواهند داد. دانشگاه کادیر هاس، دانشگاه بیلکنت، دانشگاه سابانچی، دانشگاه یدیتپه، دانشگاه آیدین و دانشگاه باهچه شهیر از جمله بهترین دانشگاه‌هایی هستند که برنامه‌های تخصصی را برای تحصیل بازیگری در ترکیه به دانشجویان خود ارائه می‌دهند. با این حال در جدول زیر لیستی از بهترین دانشگاه‌های خصوصی و دولتی برای رشته بازیگری در ترکیه بیان شده است:

 

دانشگاه‌های دولتی دانشگاه‌های خصوصی
دانشکده هنر و طراحی ازمیر دانشگاه کادیرحاص
دانشگاه مارمارا دانشگاه هالیچ
دانشگاه اژه دانشگاه باهچه شهیر
دانشگاه مدنیت دانشگاه بیلکنت
دانشگاه قاضی عثمان پاشا دانشگاه مالتپه
دانشگاه حاجت تپه دانشگاه بیلگی
دانشگاه کاراتکین دانشگاه آیدین
دانشگاه دوکوز ایلول دانشگاه سابانجی
دانشگاه یوزونجوییل دانشگاه چانکایا
دانشگاه کاتیپ چلبی دانشگاه بیکنت

 

شرایط پذیرش رشته بازیگری در ترکیه

دانشگاه‌های خصوصی و دولتی شرایط متفاوتی را برای پذیرش دانشجویان خارجی در رشته بازیگری در نظر می‌گیرند. در حالت کلی برای پذیرش از دانشگاه‌ها باید مدرک دیپلم داشته باشید و در آزمون‌های ورودی آن‌ها شرکت کنید. برای تحصیل در رشته بازیگری در ترکیه علاوه بر زبان ترکی باید به زبان انگلیسی نیز تسلط کافی داشته باشید. از این رو برای اثبات مهارت زبانی بهتر است در آزمون‌های رسمی مانند آیلتس یا تافل شرکت کرده و نمره قابل قبولی را بدست آورید. برخی دانشگاه‌ها ممکن است علاوه بر مدرک دیپلم و گواهی زبان مدارک زیر را نیز از شما بخواهند:

  • ریزنمرات دبیرستان
  • پاسپورت
  • چند قطعه عکس
  • انگیزه نامه و توصیه نامه
  • رزومه
  • اثبات تمکن مالی
  • رسید پرداخت شهریه

 

هزینه تحصیل رشته بازیگری در ترکیه

هزینه تحصیل در رشته بازیگری در ترکیه باتوجه دانشگاه‌های خصوصی و دولتی متفاوت است. بطور کلی برای تحصیل در دانشگاه‌های دولتی باید حدود 500 الی 1500 دلار و در دانشگاه‌های خصوصی مابین 4000 الی 000/10 دلار شهریه بپردازید. علاوه بر هزینه‌های تحصیل مواردی مانند: خورد و خوراک، مسکن، حمل و نقل و سایر هزینه‌های جانبی را نیز در نظر داشته باشید. البته برای کاهش هزینه‌ها می‌توانید از برنامه‌های بورسیه استفاده کنید. برای اطلاع از شرایط بورسیه دانشگاه موردنظر خود به سایت رسمی بورسلاری مراجعه نمایید یا با کارشناسان الواپلای در تماس باشید.

 

فرصت های شغلی پس از فارغ التحصیلی از رشته بازیگری در ترکیه

از آنجایی که هنرهای نمایشی در ترکیه زیرنظر بخش خصوصی فعالیت دارند، حیطه شغلی فارغ‌التحصیلان بازیگری نیز در این بخش خواهد بود. علاوه بر این فارغ‌التحصیلان می‌توانند در تئاترهای دولتی، سالن‌های اجرا، بخش سینمایی و تلویزیون این کشور نیز مشغول به کار شوند.

 

ویزای تحصیلی برای تحصیل بازیگری در ترکیه

پس از ورود به ترکیه، تا یک ماه فرصت دارید برای اجازه اقامت تحصیلی اقدام کنید. جهت اخذ ویزای تحصیلی ترکیه ابتدا باید نامه پذیرش از دانشگاه موردنظر را دریافت کرده و سپس با مراجعه به سفارت یا کنسولگری ترکیه به صورت حضوری باقی مراحل را انجام دهید. علاوه بر نامه پذیرش باید مدارک زیر را نیز به همراه داشته باشید:

  • کپی از پاسپورت (حداقل 90 روز اعتبار)
  • عکس پرسنلی
  • گواهی بیمه سلامت
  • گواهی تمکن مالی
  • رسید پرداخت هزینه ویزا

همچنین در طول مصاحبه خود با مسئول کنسولگری یا سفارت باید به سوالات، پاسخ صحیح و درستی ارائه دهید، چراکه این سوالات تاثیر مستقیمی در اخذ ویزا خواهند داشت. درنهایت 3 الی 15 روز طول می‌کشد تا اطلاعات شما مورد بررسی قرار گیرد؛ برای اطلاعات از روند ویزا می‌توانید وضعیت آن را در وب سایت سفارت بررسی کنید.

 

متوسط درآمد بازیگران در ترکیه

متوسط درآمد یک بازیگر در ترکیه 755/97 لیر است؛ البته دستمزد یک بازیگر به تجربه و سابقه فعالیت بازیگری وی بستگی دارد. به عنوان مثال دستمزد بازیگری که بین 1 تا 3 سال سابقه کار دارد به حدود 150/70 لیر ترکیه می‌رسد؛ در حالیکه میانگین دستمزد یک بازیگر مشهور با بیش از 8 سال سابقه کاری حدود 311/122 لیر خواهد بود.

 

جمع بندی

بازیگری جزو رشته‌های پرطرفدار هنر است که هرساله دانشجویان بسیاری وارد این شاخه می‌شوند. علاقه‌مندان به این رشته می‌توانند در بهترین دانشگاه‌های ترکیه به تحصیل بپردازند و پس از اتمام دوره براحتی وارد بازار کار شوند. درصورتی که علاقه‌مند به تحصیل رشته بازیگری در ترکیه هستید و از مراحل پذیرش تا دریافت اقامت اطلاعات کافی ندارید، با کارشناسان ما تماس بگیرید تا به بهترین نحو راهنمایی‌های لازم خدمت شما ارائه شود. الواپلای در تمامی مراحل اخذ پذیرش و اقامت همراه شما خواهد بود.

امتیاز خود را ثبت کنید


چه قدر این پست برایتان مفید بود؟
اولین کسی باشید که به این پست رای میدهید!

اولین کسی باشید که برای این پست کامنت میگذارید!
تماس با ما
درخواست مشاوره رایگان

ما همراه شما خواهیم بود

برای دریافت مشاوره رایگان، این فرم را تکمیل کنید تا کارشناسان الو اپلای در سریعترین زمان، با شما تماس بگیرند

آدرس: تهران, میدان ونک, خیابان گاندی جنوبی, خیابان بیست و پنجم پلاک ۲۴ طبقه 2
آدرس و لوکیشن دفتر استانبول : DAP Vadi,Z ofis ,S Blok ,No 56 Kağıthane İstanbul
021-88884645 | 021-88850364
۸ الی ۲۱
  • این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .